WeTravel2

Reizen is voor iedereen. Ook voor personen met beperkingen. Het organiseren van een reis brengt voor hen vaak heel wat moeilijkheden met zich mee. WeTravel2 regelt alles van begin tot einde, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Stel, je wil graag op reis met familie, vrienden, of met de kinderen naar een fijne, exotische of avontuurlijke bestemming. Maar in het ‘gewone’ reisaanbod vind je niet altijd je gading, want je fysieke en/of mentale mogelijkheden zijn beperkt. WeTravel2 biedt dan de oplossing! Zij zorgen ervoor dat je zorgeloos op reis kan.

WeTravel2 biedt een beperkt maar gevarieerd aanbod bestemmingen in Europa, Afrika en Amerika. Ze doen dit bewust, zodat ze 100 % zeker zijn dat alles op de bestemming toegankelijk en goed georganiseerd is. Alle hotels en lokale dienstverleners werden zorgvuldig uitgekozen en meermaals persoonlijk bezocht. Je vindt bij WeTravel2 verschillende types van vakanties zoals onder meer dichtbijvakanties, autovakanties, strandvakanties, citytrips, safari’s, wintersport, cruises en zorgvakanties.

Reizen met een beperking of handicap vereist individueel maatwerk. “Toegankelijkheid” kan sterk verschillen per bestemming of afhankelijk zijn van jouw specifieke noden. Wat je juist nodig hebt als reiziger hangt dus zowel af van jouw persoonlijke behoeften als van jouw bestemming. Omdat zij individuele à-la-cartereizen organiseren,zoekt WeTravel2 samen met jou naar de ideale vakantie. Omdat elke reis maatwerk is, staan er op de website geen prijzen gepubliceerd maar ontvang je op eenvoudige aanvraag een gedetailleerde prijsofferte.

Via 5 eenvoudige stappen realiseer je jouw droomreis:

  • Droom over jouw favoriete bestemming
  • Lijst op welke toegankelijkheidscriteria voor jou belangrijk zijn
  • Contacteer Wetravel2 via website, telefoon of e-mail
  • Je ontvangt een volledig op maat uitgewerkt voorstel
  • Kies je vakantie en boek!

Voordeel voor S-Plusleden

WeTravel2 biedt de leden van S-Plus een korting van 5 % op het verblijf bij pakketreizen. De kortingscode is niet cumuleerbaar met andere kortingen en niet retroactief geldig.

Vermeld de code WT2.SPLUS.2023 bij reservatie en geniet van jouwkorting.

Ontdek het aanbod op  www.wetravel2.euen boek jouw droomvakantie!
Contacteer WeTravel2 voor een voorstel op maat via info@wetravel2.eu, 014 700 600, of ga langs in hun toegankelijke kantoor: Louis Van Bauweltraat 20, 2222 Wiekevorst.