Tijdloze goesting: een avond vol erotische pleziertjes en fantasietjes

Seksualiteit en senioren is een onderwerp dat zich in een taboesfeer bevindt en waar weinig aandacht voor is. Bijgevolg zitten heel wat ouderen met een aantal vragen en zorgen rondom seksualiteit. Een ver-weg-van-mijn-bed-show? Niet voor S-Plus.

Evenement Tijdloze Goesting: 26 oktober

Wil jij samen met S-Plus het taboe van seksualiteit en intimiteit aan de kant schuiven? Kom dan naar ons evenement ‘Tijdloze Goesting’! Een avond met optredens, leuke workshops, gewaagde gesprekken, informatief marktje en foodtrucks voor de hongerigen.

Proef van Burlesquedans, luister naar zinnenprikkelende verhalen, leer massagetechnieken, ... kortom een avond met een sensueel tintje. We sluiten de avond af met een muzikale noot.

Praktische info
Wanneer: zaterdag 26 oktober 2024 van 16 tot 23 uur, deuren openen om 15 uur
Plaats: Zuiderpershuis, Waalsekaai 14, 2000 Antwerpen
Prijs: Voorverkoop: € 8 - aan de kassa: € 10
Inbegrepen: verschillende workshops, optredens, lezingen ...

Inschrijven: 
Brabant: T 02 546 15 92, E brabant@s-plusvzw.
Antwerpen:T 03 285 43 36, E antwerpen@s-plusvzw.be
Limburg: T 011 24 73 60, E limburg@s-plusvzw.be 
Oost-Vlaanderen: T 09 333 57 76, E o-vl@s-plusvzw.be
West-Vlaanderen: T 050 44 79 51, Eellen.deneire@s-plusvzw.be

Boekje: Tijdloze goesting, seksualiteit en intimiteit ... ver weg van mijn bed?

Seksualiteit is meer dan seks in de enge zin, al blijft het een belangrijk onderdeel. Het thema seksualiteit wordt ruimer opgevat: intimiteit, communicatie, relaties, nieuwe liefde, hechte vriendschappen ...

Boekje seksualiteit

Vanuit deze diverse benaderingen is ons eerste informatieve boekje 'Een b(r)oek vol goesting' tot stand gekomen. Met prachtige illustraties van Marrie Bot, fotografe van de spraakmakende fotoreeks 'Timeless love', en striptekenaar Pascale Rabaté, van de strip 'Een tweede jeugd' over seksualiteit en relaties op oudere leeftijd. In 2024 brachten we een vernieuwde versie van dit boekje uit.

Meer lezen?
Lees het boekje 'Tijdloze goesting, seksualiteit en intimiteit ... ver weg van mijn bed?' hier. Ontvang je graag een papieren versie van het boekje? Vraag deze aan via info@s-plusvzw.be of 02 515 02 06, verzendkosten (€ 3,75) worden in rekening gebracht.