S-Plus in concert 2024

Op maandag 12 en dinsdag 13 februari 2024 nodigt S-Plus enkele gasten uit voor een onvergetelijke show onder leiding van het live orkest van Lou Roman samen met Nadia, Ivann en de Showcase dansers. 

De prachtige en vernieuwde Elisabethzaal in Antwerpen dient als decor. Omdat we een nieuw jasje aantrekken kan Mama's Jasje niet ontbreken. Ann Van den Broeck is meer dan een musicalstem en kan zeker menig van ons overtuigen van haar talent. Met de stand-up comedian Bas Birker, die Nederlander is, maar in Antwerpen woont, zullen we wellicht wel te weten komen waarom ook wij naar Antwerpen verhuizen. 

De internationale act houden we nog even geheim, maar als top off the bill mogen we onze vedet Willy Sommers toevoegen aan de al mooie lijst met namen. Warre Borgmans lijmt alles aan elkaar, wat deze show onmisbaar maakt! Wil je er bij zijn? Dat kan!

S-Plus in concert

Praktische info
Waar: Elisabethzaal Antwerpen
Wanneer: maandag 12 of dinsdag 13 februari van 14.30 tot 18 uur

Kosten ticket:
Reservatiekost van € 4 per ticket inbegrepen
Als S-Pluslid ontvang je maar liefst € 15 korting met de code 'PLUSSERS24'. 
- € 47 (rang 1)
- € 43 (rang 2)
- € 40 (rang 3)

Telefonisch reserveren kan vanaf 6 november via de Elisabethzaal elke dag tussen 9 - 12 uur op 070 79 00 13 (max 0,30 euro per minuut) of via de website https://www.koninginelisabethzaal.be/nl/programma/

Link om in te schrijven: 
S-Plus in concert - Koningin Elisabethzaal - Officiële website

Extra plaatsen komen vrij op 18 december wanneer de groepen van S-Plus hun opties definitief maken.

 

S-Plus concert wordt gesponsord door P&V Verzekeringen