Het verhaal van Andrea Sannen

Paspoort: Andrea Sannen | °1949

‘De zoetebek’

Je kent ze wel, de oliebol met pudding en wat bloemsuiker on top. Niet alleen de jouwe maar ook één van de lievelingsdessertjes van Andrea. Zakken Chips werden door haar verorbert maar waar ze het meest om bekend staat is haar ‘spaghetti met de tube ‘ en ‘kippensoep met vermicelli’ of beter gezegd vermicelli met wat kippensoep.  ‘ je kon er je lepel rechtop in laten staan’.

Ingrediënten:

  • 1 pak Vermicceli
  • 1 L Water
  • 1 zakje Knorr kippensoep

Recept:

  1. Breng wat water aan de kook
  2. Voeg het zakje  kippensoep toe
  3. 1 pak vermicelli of totdat de lepel blijft staan

Naast al dat koken is Andrea een fervent lezer, filmfan en als er dan nog wat tijd over is gaat ze creatief aan de slag met naaien, breien tot zelfs mindfull kleuren. De verlaten slaapkamers van haar 2 kinderen maken met verloop van de tijd ruimte voor een ware opslagplaat voor haar boeken, films, prularia en hobbymateriaal.

Volksdans

In haar vrije tijd danste ze erop los tijdens de volksdans lessen. Verkleed in de authentieke stijl van vroeger.

‘De goeddoener’

Andrea is een grote dierenvriend, een dier in nood vindt een thuis bij haar. Chouffe, Ren & Stimpy de katers, Ardenne de kattin,  de fret zonder naam en staart, Sloeber de Engelse bulldog, samen maakten ze het bont ten huize Andrea.

Ook voor de mensen staat ze altijd klaar. Niets weerhoudt haar om elke keer weer goed te doen voor anderen. Een hart van goud noemen we dat!