Goboony

Je eigen comfortabele huis op wielen, je favoriete gezelschap en die ene droombestemming: met een mobilhome kies je voor een flexibele én veilige manier van reizen.

Jij bepaalt waar je naartoe rijdt en kiest je reistempo. Bevalt het je ergens? Dan blijf je langer. Je bed, badkamer en keuken heb je altijd bij, waar je ook gaat en staat.

Je huurt je camper in België, vlak om je hoek (meerdere locaties, verspreid over het hele land). Er is voor ieder wat wils: van slim ingerichte buscampers voor 2 personen tot familie-exemplaren tot 7 personen (4 volwassenen + 3 kinderen). Ideaal voor een roadtrip met z'n twee, snoepreis met de vrienden of een trip met de (klein)kinderen!

Veilig op weg

Voor het eerst met een mobilhome op pad? Maak je geen zorgen. Dankzij deze voordelen stap je in met een gerust hart.

  • Beveiligde betaling via derde-rekeningsysteem
  • Verzekerd op de baan dankzij de Zorgeloos Reizen- verzekering 
  • Rijbewijs B is voldoende voor meeste modellen

Bon voyage!

S-Plus en Goboony

We werken voor dit aanbod samen met Goboony. Via Goboony verhuren zowel privé-eigenaars als professionele verhuurders, en vind je gegarandeerd de camper die bij je past. Reserveer je via S-Plus dan ontvang je € 35,00 korting. Om de kortingscode te bekomen, stuur je een mailtje naar info@s-plusvzw.be, met in de titel 'kortingscode Goboony'. Vermeld zeker je S-Pluslidnummer in de mail. Met de code kan je de camper boeken via www.goboony.be