Blue-Bike

Je kent misschien wel de blauwe stadsfietsen die je vindt aan de stations van trein, tram of bus. Om de laatste kilometers vlot, snel en comfortabel te overbruggen, is er Blue-bike. De fietsen zijn te vinden in heel België aan 60 trein-, tram- en busstations en enkele P&R's. Bestel nu je Blue-bikekaart en verplaats je op de meest snelle, flexibele en aangename manier zonder file- en parkeerproblemen! 

Als je lid bent van Blue-bike kan je 24/7 een fiets leven op 110 locaties in heel België. Met behulp van de app of je lidkaart kan je emt je Blue-bike je reis vervolgen waar en wanneer je maar wil;

Hoe werkt het?

1. Word lid van Blue-bike. Dit kan via www.blue-bike.be of in een Fietspunt. Het lidmaatschap kost je € 12 per jaar, maar als S-Pluslid betaal je voor het eerste jaar slechts € 6! Gebruik hiervoor de code Fietsenmetsplus2024.

2. Ontleen je fiets. Dit kan 24 dagen op 7 op meer dan 110 locaties verspreid over België. Op de website of in de app van Blue-bike vind je een overzicht van de locaties. Je mag de fiets gedurende 24 u. gebruiken. In de meeste locaties heb je al vanaf € 1,5 een fiets ter beschikking voor 24 u. Heb je hem langer nodig? Dan betaal je een toestal. 

3. Betaal achteraf. Betalen doe je maandelijks via domiciliëring.