Bike Republic

Bike Republic, voorheen bekend als Fiets!, is al sinds 2010 dé winkelketen voor wie op zoek is naar puur fietsplezier. Met 29 fietsenwinkels verspreid over heel Vlaanderen en Brussel, is Bike Republic jouw compagnon de route. Iemand die met je meerijdt en op wie je kan rekenen, zodat jij enkel nog zorgeloos van de rit hoeft te genieten. 

Bike Republic zet volop in op een toegankelijke service, vakmanschap en kwalitatieve producten. In de winkels, maar ook online op bikerepublic.be. Bike Republic heeft meer dan 10 000 fietsen permanent in voorraad én beschikt over een uitgebreid aanbod aan accessoires en kleding. Denk je aan een nieuwe fiets? Dan luisteren ze graag naar wat jij nodig hebt en helpen ze je op weg met helder advies. Of zoek je eerder een vakman die je tweewieler in topvorm houdt? Reken dan op de technici in hun ateliers. Ze sleutelen met passie én verstand van zaken. Welke weg je ook wil inslaan: met Bike Republic als compagnon de route staat jouw fietsplezier centraal.

Jouw ledenvoordeel
S-Plusleden genieten van 5 % korting bij aankoop van een elektrische fiets in alle Bike Republic winkels (m.u.v. Herentals). Deze korting is geldig op vertoon van je lidkaart 2024, van 1 mei tot 31 oktober 2024.

Let op: de korting is alleen van toepassing op elektrische fietsen, met uitzondering van de merken Brompton en Riese & Muller, en geldt niet voor elektronica, indoortraining, verzekeringen en cadeaubonnen. De korting is van toepassing op de adviesprijs, niet op promoties, outletprijzen of werkuren, en kan niet worden gecombineerd met andere acties of kortingen.

Ga voor meer informatie naar www.bikerepublic.be