Bellewaerde Aquapark

Het zwemparadijs voor elke waterrat!

Bellewaerde Aquapark, da’s ook nie normaal! Meer zelfs, het is een nie normaal goeie plek om eens niet normaal te doen. Om met water te spatten en sproeiers te spuiten, zonder dat er een badkuip overloopt! In Bellewaerde Aquapark glijd je van spectaculaire waterglijbanen, klauter je op spetterende klimmuren en speel je in coole schepen en forten. Kortom: het paradijs voor elke waterrat! Breng na je avonturen een bezoekje aan de wellnessruimte met jacuzzi en sauna, en kom helemaal tot rust in een tropische, groene oase. Oh ja, in Bellewaerde Aquapark kan je het hele jaar door genieten van een zalige 34 graden! Dus haal snel je zwemgerief uit de kast, en ga voor nie normaal veel waterpret!

Bellewaerde aquapark

Korting met S-Plus
Als S-Pluslid betaal je € 18,50 in plaats van € 23 (kind: € 18,50 in plaats van € 21) voor je ticket met de kortingscode SPLUS op www.tickets-for-parks.be/nl. Geef je kortingscode in en volg de instructies op het scherm. Betaling online met Visa, Mastercard of Bancontact. Ga voor meer informatie naar Bellewaerde.be/aquapark.

Deze actie is geldig t.e.m. 5 januari 2025. Gratis voor kinderen <85 cm. Deze tickets zijn geldig een dag naar keuze gedurende het hele seizoen 2024 (volgens openingsuren van het park). Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere promoties. Je kan meteen een datum van bezoek aanduiden bij het aankopen van je ticket. Deze datum kan nadien niet meer gewijzigd worden.