Aqualibi

Een golf van vernieuwing in Aqualibi

Op zoek naar ongebreidelde waterpret om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen? Het hele jaar door kan je in Aqualibi terecht voor senationele ervaringen opde spannendse glijbanen (waarvan 4 nieuwe!). Het hele waterparadijs baadt in de exotische sfeer van de Caraïben - met bijhorende tropische temperaturen (29°C)!  En de allerkleinsten? Die kunnen mee, want Kiddie Bay is een verbluffende zone van wel 700 m2 volledig op maat van kindjes die nog niet kunnen zwemmen. Klaar voor spetterende waterpret?

Aqualibi

Korting met S-Plus

Als S-Pluslid betaal je € 26 in plaats van € 35 (kind: € 13,50) voor je ticket met de kortingscode SPLUS op www.tickets-for-parks.be/nl. Gratis toegang voor kinderen <1m. Geef je kortingscode in en volg de instructies op het scherm. Betaling online met Visa, Mastercard of Bancontact. Ga voor meer informatie naar Aqualibi.be.

Deze actie is geldig t.e.m. januari 2025, op een dag naar keuze gedurende het hele seizoen (volgens openingsuren van het park). Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere promoties.