Alleenstaanden

Heel wat ouderen zijn alleenstaand. Niet elke alleenstaande is vrijgezel of is op zoek naar een partner, maar als alleenstaande bots je wel tegen dezelfde problemen en vooroordelen op. Wij willen deze doelgroep een hart onder de riem steken, verbinden met elkaar en hen betrekken bij S-Plus. Zo ontstond ons project Apero Solo.

Apero Solo is geen datingcafé, maar een vrijdagse aperitief voor alleenstaanden. Je ontmoet er andere alleenstaanden (of beter gezegd: alleengaanden), waarmee je kan praten op dezelfde golflengte, over dingen die jullie verbinden. Van lekkere recepten tot tips voor een leuke reis of activiteit. Vanuit de groep kunnen we luisteren naar de verhalen en noden. Samen koken, een daguitstap maken of een actiegroep voor rechten van singles? Het kan allemaal. 

Heb je voorstellen rond activiteiten om samen te doen? Heb je zelf ideeën over hoe we het beleid kunnen wakkerschudden rond alleenstaanden? Past de datum je niet of is de locatie te ver, maar wil je op de hoogte blijven van onze initiatieven rond alleenstaanden? 

Neem dan zeker contact met ons op!
T 02 515 02 06
E info@s-plusvzw.be