Stay fit in Misano (VOLZET)

Buitenlandse vakantie Senioren S-Plus vzw

  • van
  • t.e.m.

Stay fit in Misano (VOLZET)

Na het succes van vorig jaar vliegen we ook dit jaar terug naar Misano voor een heerlijke beweegvakantie. Het Italiaans kustdorpje ligt aan de Adriatische Zee, op 15 km van Rimini. We verblijven er in het mooie familiehotel Vanni***, in het hartje van Misano en op 200 m van de zee. Je vindt er alle comfort: 2 tuinen, ruim en helder restaurant, fijne bar en gratis wifi in alle kamers. In de keuken ziet grootmoeder Aldina erop toe dat alle gerechten bereid worden volgens de traditionele keuken van Romagna. Hotelgasten hebben gratis toegang tot het fabelachtig zwembadcomplex?‘Adriapark’?met hydromassage op slechts 400 meter van het hotel.

We maken er een sportieve vakantie van. Onder meer aquagym, yoga op het strand, wandelen, fietsen, move to music en petanque staan op het programma. En dat alles onder de enthousiaste begeleiding van een beweegcoach! Maar wie inspanning zegt, zegt ook ontspanning … we kunnen deze streek niet verlaten zonder een wijndegustatie, een stranddag of een uitstap naar San Marino (vrijwillig). Bewegen én maximaal genieten!

Praktische info
Periode:
van 28 mei tot en met 4 juni

Vertrek: dinsdag 28 mei 2024 met vlucht SN 3125 met vertrek naar Bologna om 14.20 u. Afspraak aan Brussels Airport om 12.20 u. aan de incheckbalie van SN
 BRUSSELS AIRLINES. Wij landen in Bologna om 16.00 u.

Terugreis: dinsdag 4 juni 2024 met vlucht SN 3126 naar Brussel om 16.50 u.
Aankomst Brussels Airport om 18.40 u.

(*Vluchten onder voorbehoud van wijzigingen door SN BRUSSELS AIRLINES. Er wordt geen compensatie gegeven bij wijzigingen.)

Hotel: Familiehotel Vanni***

Basisprijs: € 900
S-Plus ledenprijs: € 850
Singletoeslag: + € 140
Regime: volpension

Info en inschrijvingen
T
02 515 02 06 (bereikbaar op ma, di, do van 9 tot 16 u. en op vrij van 9 tot 12 u.)
E john.deridder@s-plusvzw.be