Zorgen jij voor iemand? Ontdek 3 redenen om toch samen op vakantie te gaan.

door S-Plus

“Het deed echt deugd om er even tussenuit te zijn” (Mantelzorger Mady). Zorg jij voor je partner met een chronische aandoening, je ouder die moeilijk te been is of je partner met dementie? En wil je er samen tussenuit? Ontdek nu welke mantelzorgvakantie het beste past bij jou én de persoon voor wie je zorgt!

1. Het is beter voor je gezondheid

Even relaxen… Natuurlijk doet dat deugd! Maar op reis gaan niet altijd eenvoudig. Want met extra zorg komt ook extra stress. Laat jezelf omringen met onze vrijwilligers, gepaste verzorging en activiteiten op maat. Dankzij een goed georganiseerde vakantie heb je minder stress en het is bovendien goed voor je hart. Zo kom je uitgerust en niet uitgeblust terug van je vakantie.

2. Het verbetert de relatie tussen jezelf en je mantelzorger

Als je voor iemand zorgt, moet je soms aan 1001 dingen tegelijk denken. Hoe gaan we ons verplaatsen? Is de locatie rolstoelvriendelijk? Wat als we toch extra zorg nodig hebben?

Kies voor een mantelzorgvakantie en geniet samen van een momentje ontspanning. Zonder de alledaagse stress en beslommeringen geniet je meer van elkaar. Beleef de activiteiten samen of trek er eens apart op uit. Heradem. Alles is mogelijk!

De glimlach van de mensen, daar doen we het voor!

3. Er zijn verschillende formules, met telkens zorg op maat

Elke zorgsituatie is anders. Sommige mensen hebben dagelijks verzorging nodig, anderen trekken hun plan met af en toe wat extra aandacht en zorg… Ontdek zorg op maat dankzij de verschillende formules.

Meer weten?

Coponcho

T 02 515 02 63
E info@coponcho.be
W www.coponcho.be