Theater Elckerlyc: Winterrevue

Winterrevue

Ga voordelig naar de Winterrevue! 

Tradities zijn er om in ere te houden! Ook dit jaar organiseert Theater Elckerlyc opnieuw een Winterrevue. Een spetterende cast, een energiek ensemble en een knallend live orkest zullen schitteren als nooit tevoren. Het theaterpubliek wordt opnieuw getrakteerd op een avond vol muziek, ambiance en hilarische sketches voor de hele familie. 

In deze nieuwe editie is Hugo Sigal de ‘master of ceremony’. Hugo verwelkomt elk weekend nieuwe bekende vrienden op het podium. Zo komen Gert Verhulst & James Cooke, Kürt Rogiers, Luc Appermont & Bart Kaëll, Christoff, Karen Damen en Peter Van de Veire langs.  

Het publiek wordt verwend met een fantastische show met o.a. Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke.  

Dit wordt ongetwijfeld weer de meest kleurrijke ‘feel-good’ show in de donkerste periode van het jaar! 

Korting 
De Winterrevue ‘with friends’ gaat door van 15 december 2023 tot en met 14 januari 2024 in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Als lid van S-Plus krijg je 10 % korting op je ticketprijs (niet geldig op VIP-tickets), met vermelding van de kortingscode S-PLUS2324. Tickets zijn verkrijgbaar via www.elckerlyc.be of 070 691 002 (€ 0,30/min.). De speeldata vind je op www.elckerlyc.be.