Voordelig gezondheidsmateriaal

door S-Plus

Een dagje ouder worden gaat voor iedereen gepaard met vervelende kwaaltjes. De ene al lastiger dan de andere. Bij zorgwinkel Zorg&Meer kan je voordelig gezondheidsmateriaal of medische hulpmiddelen kopen. Als lid van S-Plus krijg je steeds korting!

Een yogamatje, pedalo of hometrainer kunnen je helpen om fit te blijven. Wie wat ouder wordt, heeft misschien wel baat bij een eigen bloeddrukmeter, verzwaard bestek of incontinentiemateriaal. Vroeg of laat kan een medisch hulpmiddel ons allemaal helpen.

Vanaf juni 2022 is er een nieuwe zorgwinkel: Zorg&Meer. Ze starten met een kleine webshop waar steeds meer gezondheidsproducten op zullen verschijnen. Als lid van S-Plus krijg je op alle producten 5 % extra korting. 

Vroeger kende je Zorg&Meer als de Medishop De VoorZorg Antwerpen, Mediotheek Bond Moyson Oost-Vlaanderen en Medishop Bond Moyson West-Vlaanderen. Ze sloegen de handen in elkaar en delen nu méér expertise. Samen zetten ze in op kwalitatief materiaal tegen een voordelige prijs.

Je kan Zorg&Meer herkennen aan hun paarse logo en ampersanden – het &-teken dat symbool staat voor de veelzijdigheid van hun organisatie. Ze werken samen met ziekenfonds Solidaris (vroeger De VoorZorg en Bond Moyson). Leden van het ziekenfonds hebben ook een ledenprijs. Lid van Solidaris én S-plus? Je ledenprijs zal 15 % korting bedragen!

Logo Zorg&Meer

Je vindt er bovendien allerlei specialisten: audiologie, bandagisten, ergotherapie, mobiliteitsverstrekkers, orthopedie, zorgtechnologie … Ze adviseren je naargelang jouw persoonlijke situatie en komen tot bij jou thuis.

Zorg&Meer is de zorgwinkel die om jou geeft. Ze bieden allerlei oplossingen aan en hebben een jarenlange expertise in het zorgveld. Daarnaast hebben ze ook hulpmiddelen voor jonge mama’s en voor wie simpelweg aan z’n gezondheid wil werken of hun lichaam wil verzorgen.

Je kan bij Zorg&Meer ook heel wat materialen huren. Zo kan je slechts een beperkte periode van een hulpmiddel gebruik maken en een artikel testen, zonder de grote kost. Schrijf je in op hun nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties en promo’s.

Wil je meer weten?
Bezoek dan www.zorgenmeer.be en ontdek de webshop.

Heb je een vraag?
Vul hun contactformulier in, bel naar 078 153 153 of mail naar info@zorgenmeer.be.