Theater Elckerlyc: De Schlagerij

Pol en Piet beginnen een illegale handel in de import en verwerking van krokodillenvlees. Ze nemen een leegstaande loods in om hun handeltje te starten, in the middle of nowhere.

Hun start-up botst echter al snel op problemen als een bemoeizuchtige buurman op de proppen komt. Ze maken hem wijs dat ze collega’s zijn van de schlagerzanger die de loods vroeger beheerde en zelf schlagerzangers zijn.

De leugen ontploft echter in hun gezicht wanneer de buurman hen vraagt om op te treden voor zijn -bijna jarige- vrouw, Mariette.

Ondertussen rolt er een gigantische bestelling binnen van Olaf (bijnaam De Reus) en Olga Kötbullar, een Zweedse slagerskoppel die het vlees willen importeren in Zweden.

Pol en Piet zijn dus eindelijk vertrokken!

Wanneer er echter verwarring ontstaat met Rechercheur Van Zweden die het handeltje van de twee komt onderzoeken, hangt hun zakelijk succes aan een zijden draadje.

Cast: Dirk Van Vooren (Piet) en Patrick Onzia (Pol)

De schlagerij

Praktische info
‘De Schlagerij’ gaat door van 24 mei tot en met 16 juni 2024 in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Als lid van S-Plus krijg je 10 % korting op je ticketprijs (niet geldig op VIP-tickets), met vermelding van de kortingscode S-PLUS2324. Tickets zijn verkrijgbaar via www.elckerlyc.be of 070 691 002 (€ 0,30/min.). De speeldata vind je op www.elckerlyc.be.