Steun jij S-Plus?

door S-Plus

Wil je graag een steentje bijdragen aan onze seniorenvereniging? Dat kan op verschillende manieren!

Steun ons met een gift

Je kan je financiële steun storten op dit rekeningnummer: BE21 8778 0280 0103. Vermeld er zeker “Gift S-Plus 2023” bij. Wij zorgen er voor dat je bijdrage goed geïnvesteerd wordt in onze werking. 
Dat heeft ook voordeel voor jou! Giften vanaf 40 euro per jaar zijn aftrekbaar van de belastingen. In dat geval krijg je van ons een fiscaal attest. Dit gebruik je bij het invullen van je belastingbrief.

Let op! Normaal is de fiscale aftrek 45% maar op 12 juni 2020 besliste de federale regering om dit voor 2020 op te trekken tot 60%. Iemand die 100 euro stort en fiscaal attest krijgt, kan hierdoor 60 euro terugkrijgen via de belastingen terwijl dit anders 45 euro is. Dit ter aanmoediging dat mensen dit jaar toch de verenigingen en organisaties op die manier kunnen steunen omdat velen door de coronacrisis verlies leden door het wegvallen van allerlei benefietactiviteiten, verkoop acties die niet door konden of mochten gaan, inzamelacties die afgeblazen werden…

Meer info vind je hier.

Steunend lid

Je kan ook steunend lid worden bij S-Plus. In dat geval ontvang je ons tijdschrift, S-Plus Mag, 4 keer per jaar. Zo blijf je op de hoogte van het doen en laten van S-Plus.

Meer info vind je hier. Vermeld bij de opmerkingen dat je steunend lid wil worden.

Steun ons via Trooper

Shop jij soms online? Dan kan je S-Plus nu ook steunen via het platform Trooper. Op de Trooperpagina van S-Plus klik je op de online shop van jouw keuze en je shopt gewoon zoals je anders doet, je betaalt exact dezelfde prijs als normaal. De Troopershops geven gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag aan S-Plus. Zeker eens proberen! 

Ik steun mijn goede doel!

S-Plus is geregistreerd op iksteunmijngoededoel.be. Via deze weg kan je ons project Hartenwensen steunen, waarmee we elk jaar een aantal wensen van kwetsbare plussers realiseren. Lees hier alles over het project.

Bedankt voor jouw steun

Jij maakt S-Plus mogelijk door jouw inzet en steun. Dankzij jou kunnen we de rechten van senioren blijven verdedigen, en hen verenigen in fijne activiteiten. Een hele dikke merci daarvoor!