Steun jij S-Plus?

Wil je graag een steentje bijdragen aan onze seniorenvereniging? Dat kan op twee manieren!

Steun ons met een gift

Je kan je financiële steun storten op dit rekeningnummer: BE21 8778 0280 0103. Vermeld er zeker “Gift S-Plus 2019” bij. Wij zorgen er voor dat je bijdrage goed geïnvesteerd wordt in onze werking. 
Dat heeft ook voordeel voor jou! Giften vanaf 40 euro per jaar zijn aftrekbaar van de belastingen. In dat geval krijg je van ons een fiscaal attest. Dit gebruik je bij het invullen van je belastingbrief. Een gift van 40 euro kost je, dankzij het belastingvoordeel, dan eigenlijk maar 22 euro. 

Steun ons via Trooper

Shop jij soms online? Dan kan je S-Plus nu ook steunen via het platform Trooper. Op de Trooperpagina van S-Plus klik je op de online shop van jouw keuze en je shopt gewoon zoals je anders doet, je betaalt exact dezelfde prijs als normaal. De Troopershops geven gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag aan S-Plus. Zeker eens proberen! 

Bedankt voor jouw steun

Jij maakt S-Plus mogelijk door jouw inzet en steun. Dankzij jou kunnen we de rechten van senioren blijven verdedigen, en hen verenigen in fijne activiteiten. Een hele dikke merci daarvoor!