S-Plus Beweegt: Elke stap telt

door S-Plus

Nu de dagen beginnen te lengen en de zon af en toe eens komt piepen, kijken we halsreikend uit naar de lente. Het ideale moment om de wandelschoenen van onder het stof te halen en gezellig in groep te gaan wandelen.

Daarom organiseren we van donderdag 31 maart tot en met zaterdag 30 april 'S-Plus Beweegt: Elke stap telt'. Met deze actie wandel je samen in een groep, waardoor je kan genieten van het gezelschap maar je elkaar ook kan motiveren. Makkelijk en plezant!

Met S-Plus Beweegt: Elke stap telt is het ook belangrijk dat je elke stap telt. Elke deelnemer krijgt na afloop een leuk gadget, maar de groep met het meeste aantal stappen sleept een heerlijk ontbijt in de wacht.

Vorm snel een groep, en ga samen de uitdaging aan. Zal West-Vlaanderen dit jaar opnieuw de meeste stappen zetten? Of is het een andere provincie die met de eer gaat lopen? Zet alvast je beste beentje voor!

Wil je hier graag aan deelnemen?
Geef dan je groepsnaam en de namen van de deelnemers door aan jouw regionaal secretariaat. Vraag daar ook naar het wedstrijdreglement en een stappenkaart. De stappenactie loopt van donderdag 31 maart tot en met zaterdag 30 april. Instappen kan doorheen deze ganse periode. Elke stap gezet binnen de periode telt mee.