RIJN IN VLAMMEN & BONN


RIJN IN VLAMMEN & BONN

De troef van deze reis is het spektakel “ Rijn in Vlammen” één van de meest bekende evenementen in het Rijngebied. We verkennen de Moezel- en de Rijnvallei, u denkt onmiddellijk aan natuur, gemütlichkeit, amusement en maaltijden. We bezoeken burchten, dorpjes en steden en overal is de magie van het Duits verleden aanwezig onder de vorm van spoken, heksen, nimfen en helden.

Programma:
Dag 1: vrijdag 13 augustus
Brugge - Koblenz - Bonn
In de voormiddag komen we aan in Koblenz. In de namiddag is er een bezoek voorzien aan de vesting Ehrenbreitstein met prachtig zicht op de samenvloeiing van de Moezel en de Rijn. In de late namiddag zetten we onze tocht verder naar ons mooi hotel in Bonn ‘Maritim Hotel’ waar we nog kunnen genieten van de faciliteiten en een heerlijk avondmaal.

Dag 2: zaterdag 14 augustus
Bonn - Linz am Rhein - Bonn
Voormiddag verkennen we onze verblijfsstad 'de vroegere hoofdstad van Duitsland' en ook de stad van de wereld gekende Beethoven die de 250ste verjaardag viert  (2020)
Na het middagmaal brengen we een bezoek aan Linz am Rhein om het pittoreske. In de late namiddag gaan we aan boord van één van de vele boten richting Bonn om het spektakel ‘Rhein in Flammen’ te beleven. Muziek, dans, prachtig vuurwerk en avondmaal aan boord van het schip. We genieten van de onvergetelijke show Rhein in Flammen.

Dag 3: zondag 15 augustus
Bonn - Keulen - Brugge
Na het ontbijt richting Keulen de 4de grootste stad van Duitsland, en natuurlijk gekend voor zijn indrukwekkende Kölner Dom en wandel door smalle straatjes met vakwerkhuisjes. Keulen is ook gekend voor de vele winkelstraten en shoppingcenters. Late namiddag terugweg aanvatten met gelegenheid tot avondmaal onderweg.

Praktische info:
Periode: 13/08/2021 tot en met 15/08/2021
Prijs: € 555
S-Plus ledenprijs: € 505
Single toeslag: € 75

Inbegrepen: Reis per Luxe-autocar, Nederlandstalige reisleider , boottocht & avondmaal op de boot, volpension vanaf het eerste middagmaal tot en met laatste middagmaal, professioneel audiogids systeem, annulatieverzekering.

Niet inbegrepen: dranken en toegangen

Hotel: Maritim Hotel **** in Bonn

Faciliteiten: Design hotel, restaurant, bar, terras,..

Info en inschrijving: S-Plus regio West-Vlaanderen T 050/447951  E ellen.deneire@s-plusvzw.be

Voorbereiding, bemiddeling en uitvoering van de reizen door Reisbureau Vandekerckhove bvba,
ondernemingsnummer 0419.811.248, vergunning 540500