Relaxen in Blankenberge (Floreal club) - VOLZET


Zee, strand, duinen en dijk. Hier geniet je van een zacht zeebriesje en de heerlijke gezonde zeelucht omringd door zee en duinen. Geniet van deze fijne vakantie in een leuke badplaats. Je kan deelnemen aan leuke activiteiten of gewoon flaneren op de dijk, op het strand of in het centrum of gewoonweg zalig luieren. Na de inspanning kun je je neervleien op het groot terras, ’s avonds geniet je van een mooie show. In de Floreal is er elke dag iets te beleven!

Praktische informatie
Wanneer: 17 - 24 juni 2022 en 2 - 9 september
Prijs: Ledenprijs € 521 euro | Basisprijs: € 571
- 10 % vroegboekkorting t.e.m. 31 januari 2022
- € 90 singletoeslag
Inbegrepen: 7 overnachtingen (volpension). Water en tafelbier bij alle maaltijden, aangepaste voeding op aanvraag, mooi animatieprogramma, basislaken- en handdoekenpakket, vervoer met luxe autobus, S-Plusbegeleiding, annulatieverzekering
Extra info: Vertrek +/- 12u, opstapplaatsen vanuit Hasselt en Paal (op voorwaarde van een minimum aantal personen). Je staat zelf in voor de beddenopmaak. Onze vakanties zijn geschikt voor personen die op eigen kracht kunnen deelnemen of zich laten begeleiden door een persoonlijke begeleider. We logeren in studio’s/ appartementen met kitchenette, koelkast, koffiezet en kleine microgolfoven.

Inschrijven

Opgelet! Deze vakantie is voor beide periodes voorlopig volzet in afwachting van extra kamers.
Inschrijven voorlopig mogelijk als reserve.

Inschrijven kan via dit formulier