Overwintervakantie - Benidorm


Laat de grauwe Belgische winterdagen van januari voor wat ze zijn en fleur uw leven op met een zonnig verblijf aan de Costa Blanca waar een micro klimaat heerst.

Dit Costa Blanca klimaat kenmerkt zich door milde warme winters, met volop zon. Met een aangename gemiddelde temperatuur van 17 graden Celsius zijn de winters aan de Costa Blanca uiterst mild met veel zon en heldere lucht.

Sandos Benidorm Suites is een 4-sterren all inclusive complex in een rustige buurt op ca. 700 m van het Levante strand in Benidorm. In deze muzikale thema-accommodatie - jaren 70-80-90 – kan je kiezen uit de themaparties (zoals disco, rock of funk), u kan deelnemen aan een danswedstrijd, live optredens bijwonen of gewoon genieten van een drankje en je ogen de kost geven in één van de themabars, ingericht met leuke muzikale accenten en accessoires. In het hotel is er tevens een medische dienst.  Je verblijft in een ruime gerenoveerde suite met aparte slaapkamer.

De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het is mogelijk om inkopen te doen in een souvenirwinkel en andere winkels.

Sandos Benidorm Suites beschikt over een zwembad, een wellnesscenter met o.a. sauna, fitness, massages en behandelingen. Er is animatie overdag en 's avonds. Wifi is gratis in het hele gebouw.

Op Tripadvisor scoort Sandos Suites de best pittige score van 4,5/5

Inbegrepen:

  • Vlucht
  • Verblijf in Hotel Sandos Suites ****
  • All in
  • Annulatie- en bagageverzekering (tot € 250)
  • Nederlandstalige begeleiding

Praktische info
04.01.2020 - 01.02.2020
Basisprijs: € 1575
S-Plus ledenprijs:  € 1525
Single supplement: € 510
Sommige ziekenfondsen voorzien een tussenkomst voor deze vakantie. Informeer bij uw ziekenfonds

Info en inschrijvingen:
Oost-Vlaanderen, Brabant en Limburg:
VTF Vacances, Tel 0473 56 04 29, E-mail jryckeboer@vtf-vacances.com
West-Vlaanderen:
Ellen Deneire, Tel 050 44 79 51, E-mail, ellen.deneire@s-plusvzw.be
Antwerpen:
Tel 03 285 43 36, E-mail, antwerpen@s-plusvzw.be