Overwinteren in Benidorm


Laat de grauwe Belgische winterdagen van januari voor wat ze zijn en fleur uw leven op met een zonnig verblijf aan de Costa Blanca waar een micro klimaat heerst.

Dit Costa Blanca klimaat kenmerkt zich door zachte winters. Met een aangename gemiddelde temperatuur van 17 graden Celsius zijn de winters aan de Costa Blanca uiterst mild met veel zon en heldere lucht.


Hotel

Sandos Benidorm Suites is een 4-sterren all inclusive complex in een rustige buurt op ca. 700 m van het Levante strand in Benidorm. In deze muzikale thema-accommodatie - jaren 70-80-90 – kan je uit de themaparties (zoals disco, rock of funk), u kan deelnemen aan een danswedstrijd, live optredens bijwonen of gewoon genieten van een drankje en je ogen de kost geven in één van de themabars, ingericht met leuke muzikale accenten en accessoires. In het hotel is er tevens een medische dienst.  Je verblijft in een ruime gerenoveerde suite met aparte slaapkamer.

Sandos Benidorm Suites beschikt over een zwembad, een wellnesscenter met o.a. sauna, fitness, massages en behandelingen. Er is animatie overdag en 's avonds. Wifi is gratis in het hele gebouw.

Praktische info
Datum: 4 januari - 2 februari 2020
Prijs: 1475 euro all inclusive
Contact: 0473 56 04 29 j.ryckeboer@vtf-vacances.com