Op ontdekking in de imposante Pyreneeën en Lourdes (Frankrijk) - VOLZET


Aan de voet van de imposante Pyreneeën, een gebergte met indrukwekkende rotsformaties, ligt Lourdes. Deze plek ken je vast als bedevaartplaats maar het is ook het ideale vertrekpunt voor prachtige excursies. Logeren doen we in het gezellige, gerenoveerde hotel Saint Georges, waar de ‘patron’ zelf nog elke dag achter de kookpotten staat.

Praktische informatie
Wanneer: 23 - 30 juni 2022 
Prijs: Ledenprijs € 705 euro | Basisprijs: € 755
- 10 % vroegboekkorting t.e.m. 18 februari 2022
- € 140 singletoeslag
Inbegrepen: 5 overnachtingen (volpension) in hotel Saint Georges (Lourdes) incl. uitgebreid ontbijt, ’s middags en ’s avonds een lekkere maaltijd, uitstappen (Oradour-Sur-Glane, Roccamadour, oude Lourdes, kasteel, Cirque de Gavarnie, Pau, Col du Tourmalet, Cave de Gan incl. professionele rondleiding), 2 overnachtingen met ontbijt en diner tijdens heen- en terugreis, vervoer met luxeautocar, S-Plusbegeleiding, annulatieverzekering
Niet inbegrepen: dranken, maaltijden onderweg
Extra info: opgelet dit is géén traditionele bedevaartsreis maar wel een ontdekkingstocht in één van de mooiste streken vanuit een voortreffelijk hotel in Lourdes. U heeft voldoende vrije tijd om de heiligdommen van Lourdes te bezoeken indien gewenst!

Inschrijven

Deze reis is volzet. Eventuele kandidaten kunnen zich opgeven via dit formulier. Zij worden op een wachtlijst geplaatst om deel te nemen in geval van annulaties.