LAGO MAGGIORE


LAGO MAGGIORE

Programma:
Dag 1: dinsdag 13 juli
Via Brussel, Luxemburg, Straatsburg naar Colmar middagstop. Wij vervolgen onze weg via Bazel en Luzern. In Bellinzonnna verlaten we de snelweg en rijden de westkant van het Lago Maggiore op naar ons verblijfshotel.

Dag 2: woensdag 14 juli
Na het ontbijtbuffet brengen we een bezoek aan Stessa, een mooi groen stadje met chique hotels en huizen. Na het middagmaal rijden we naar Pallanza en bezoeken er Villa Taranto met zijn prachtige botanische tuinen. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dag 3: donderdag 15 juli
Na het ontbijt wat vrije tijd voor de markt te bezoeken. Boottocht op de Lago Maggiore. Bij aankomst in Locarno maken we een wandeling naar de Piazza Grande. Na het bezoek gaan we met de trein een wilde, romantische regio met de Centovalli spoorweg door de Centovalli/Vigezzo vallei en zo verder naar ons hotel.

Dag 4: vrijdag 16 juli
Vandaag naar het Comomeer. Bezoek aan Como is een aanrader. En natuurlijk genieten van de promenade aan het meer. Na het middagmaal naar Tremezzo en bezoeken we de bekendste bezienswaardigheid van het Comomeer, Villa Carlotta. Daarna verder naar het hotel.

Dag 5: zaterdag 17 juli
Vandaag rijden we naar Varallo gelegen in de Sesiavallei. Tussen Varallo en het Lago Maggiore ligt het Ortameer. Na het middagmaal varen we naar het eilandje Dan Giulio gekend voor zijn basiliek. We rijden verder naar Arona één van de grotere plaatsen aan de Lago Maggiore.

Dag 6: zondag 18 juli
Na het Ontbijtbuffet verkennen we per boot de Borromese Eilanden, ook wel de parels van het Lago Maggiore. Meest gekend is Isola Bella, ook nog Isola Madre en Isola dei Pescator. Daarna per boot terug naar wal en verder naar het hotel.

Dag 7: maandag 19 juli
Na het ontbijt vangen we de terugreis aan. Via Locarno en Bellinzona verder via Luzern, Bazel en Colmar middagstop. Vervolgens Strasbourg en Luxemburg bereiken we terug België.

Praktische info:
Periode: 13/07/2021 tot en met 19/07/2021
Prijs: € 998
S-Plus ledenprijs: € 948
Single toeslag: € 155

Inbegrepen: Reis per Luxe-autocar, Nederlandstalige reisleider, volpension vanaf het eerste avondmaal tot en met laatste ontbijt, professioneel audiogids systeem, annulatieverzekering. 
Niet inbegrepen: dranken en toegangen

Hotel: Europlace Hotel****
Faciliteiten: Gezellig hotel, restaurant, bar, terras,..

Info en inschrijving: S-Plus West-Vlaanderen T 050/447951  E ellen.deneire@s-plusvzw.be

Voorbereiding, bemiddeling en uitvoering van de reizen door Reisbureau Vandekerckhove bvba,
ondernemingsnummer 0419.811.248, vergunning 540500