KERST in de Vogezen & Elzas - 3 dagen


Ontdek Kerst in de Vogezen: één van de mooiste en gezelligste kerstmarkten van Frankrijk. Elk jaar zijn er tientallen kerstmarkten in de vele steden en dorpen van de Elzas. Hun tradities, gastronomie en huizenbouw is duidelijk terug te vinden. Ze brengen vreugde voor groot en klein en de geur van kaneel en koekjes verspreidt zich in de Elzasser straten en pleintjes. Bovendien kunt u in Nancy, Riquewihr, Kaysersberg, Colmar en Straatsburg genieten van de gezellige kerstsfeer.

 

DAG 1: VRIJDAG 9 DECEMBER 2022
Zwevezele Nancy Munster

We nemen een vrije koffiestop, verder naar Luxemburg en bereiken zo Nancy. Na de middag verkennen we het centrum met zijn gezellige kerstmarkt. In de late namiddag rijden we richting de Vogezen met passage langs Col du Bonhomme en Col de la Schlucht. Verder tot in Munster voor avondmaal en overnachting in hotel Verte Vallée****

DAG 2: ZATERDAG 10 DECEMBER 2022
Munster Colmar Kaysersberg Munster

We rijden naar Colmar. Prachtige kerstmarkten met elk een verschillend thema. We maken er een wandeling in de stad en op de kerstmarkten. Na de middag is het richting Kaysersberg, we stappen in een sprookjesachtige en magische wereld, met tal van mooie kerstkraampjes.
Na een wandeling en wat vrije tijd keren we terug naar Munster.

DAG 3 ZONDAG 11 DECEMBER 2022
Munster Riquewihr Straatsburg Zwevezele

Na het ontbijt is het richting Riquewihr: slingers, ballen en duizenden lichtjes vullen de straten van het dorp. Net voor de middag komen we aan te Straatsburg, de hoofdplaats van de Elzas. We verkennen er de bekendste kerstmarkt van Europa. Het oudste en grootste kerstmarkt van Frankrijk. Na deze onvergetelijke mooie driedaagse keren we terug richting België met nog een avond stop langs een wegrestaurant.


Periode:
09/12/2022 tot en met 11/12/2022
Prijs:
Prijs: 552,50
S-Plus ledenprijs: 502,50
Single supplement: 120
Inbegrepen:
Reis per luxe-autocar, Nederlandstalige reisleider, hotel op basis van halfpension, professioneel audiogids systeem, ongevallen- en annulatieverzekering.
Niet inbegrepen:
vrije middagmalen, dranken en toegangen
Hotel:Hotel Verte Vallée**** in Münster
Faciliteiten:
Spa & Wellness hotel, restaurant, bar, terras, …
Vertrek:
5.30 u
Info en inschrijving
S-Plus regio West-Vlaanderen
T. 050 44 79 51
E. ellen.deneire@s-plusvzw.be
Voorbereiding, bemiddeling en uitvoering van de reizen door Reisbureau Vandekerckhove bvba, ondernemingsnummer 0419.811.248, vergunning 540500