Het mooiste van Parijs - 2 dagen


Parijs is een stad die iedereen blijft boeien. Een ware ontdekkingsreis als je er nog niet bent geweest of steeds verrassend als je er weer terugkomt. Een levendige, bruisende plek aan weerszijden van de Seine.

DAG 1 ZATERDAG 2 JULI
Brugge - Parijs

Wij houden een korte stop om de bui- tenkant van het museum Louis Vuitton te bewonderen. Nadien Carrousel du Louvre, sanitaire stop en vrije lunch.
Daarna een stadswandeling via het Louvre, het Palais Royal, de Beurs en Les Halles. Verder langs het Centre Pompidou naar het stadhuis en de Notre-Dame. 
Ook een rondrit langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: de Avenue des Champs-Elysées, Place de la Concorde, Quartier Latin, Palais de Luxembourg, Panthéon en nog veel meer. Avondmaal en overnachting in ons hotel. Voor de geïnteresseerden is er nog een avondwandeling in de stad voorzien.

DAG 2 ZONDAG 3 JULI
Parijs - Brugge

’s Morgens rijden wij naar La Place du Trocadéro en van daar te voet naar de Eiffeltoren en Dom des Invalides. Daar bezoeken wij de graftombe van Napo- leon. Vrij middagmaal. In de namiddag verkennen wij de wijk Montmartre met de basiliek Sacré Cœur, Place du Tertre, het huis van Dalida, de wijngaard van het dorp, enzovoort. Met wat vrije tijd alvorens wij de terugweg naar Vlaande- ren aanvatten.
 

Periode
02/07/2022 tot en met 03/07/2022
Prijs
Prijs: 322
S-Plus ledenprijs: 272
Single supplement: 70
Inbegrepen:
Reis per luxe-autocar, Nederlandstalige reisleider, halfpension vanaf het eerste avondmaal tot en met laatste ontbijt, professioneel audiogids systeem, ongevallen- en annulatieverzekering.
Niet inbegrepen:
vrije middagmalen, dranken en toegangen
Hotel:
Hotel Mercure Montmartre**** Parijs
Faciliteiten:
prachtig hotel, restaurant, bar, terras
Vertrek:
6 u.
Info en inschrijving
S-Plus regio West-Vlaanderen
T. 050 44 79 51
E. ellen.deneire@s-plusvzw.be
Voorbereiding, bemiddeling en uitvoering van de reizen door Reisbureau Vandekerckhove bvba, ondernemingsnummer 0419.811.248, vergunning 540500