GENIETERS WEEKEND IN DE CHAMPAGNE


GENIETERS WEEKEND IN DE CHAMPAGNE

Als God werkelijk in Frankrijk leeft, dan heeft Hij ongetwijfeld een buitenverblijf in de Champagne! De godendrank is ongetwijfeld wereldberoemd en natuurlijk is het ook een zeer mooie streek om te vertoeven en te genieten van de gastronomie...

We bezoeken uitgebreid enkele champagnehuizen en dwalen rond in de typische Champagnedorpen. Dat champagne werkelijk bij alles lekker is, blijkt wanneer we in de beste restaurants van de streek genieten van tal van regionale delicatessen.

Programma:
Dag 1:
Brugge - Hautvillers - Reims
Via Lille, Arras naar Reims toe, de metropool van de champagne. In de voormiddag bezoek aan Hautvillers waar de gekende Dom Pérignon begraven ligt. Aansluitend bezoeken we het champagne huis Gobillard. Het middagmaal nemen we in een oude herenhoeve. Na de middag rijden we via een deel van de 'Route Touristique du Champagne' richting Reims waar we een bezoek brengen aan de mooie stad. Avondmaal en overnachting in Hotel Mercure Reims.

Dag 2:
Reims - Epernay - Reims
Na het ontbijtbuffet rijden we richting Epernay, bezoek aan het Champagne huis de Castellane. Het middagmaal in Epernay. Namiddag wandelen we doorheen 'Parc de l'hotel de Ville' en het gekende 'Avenue de Champagne' waar verschillende grote Champagne huizen gevestigd zijn. Daarna rijden we richting het hotel in Reims.

Dag 3:
Reims - Le Mesnil-sur-Oger - Brugge
Na het ontbijt maken we een rondrit met enkele prachtige vergezichten. vervolgens rijden we naar Le Mesnil-sur-Oger waar het champagnehuis Launois is gevestigd, en genieten als echte kasteelheren in 'Le Château Launois' van een gastronomische menu met aangepaste champagnes. In de late namiddag terugweg naar West-Vlaanderen.

Periode: 15/11/2021 tot en met 17/11/2021

Prijs: € 559
S-Plus ledenprijs: € 509
Single toeslag: € 85

Inbegrepen: reis per luxeautocar, Nederlandstalige reisleider, volpension vanaf het eerste middagmaal tot en met het laatste middagmaal, dranken bij alle maaltijden, professioneel audiogids systeem, annulatieverzekering.

Niet inbegrepen: degustaties en toegangen

Hotel: Mercure Reims Centre

Faciliteiten: sfeervol hotel met restaurant, bar

Info en inschrijving: S-Plus West-Vlaanderen T 050/447951  E ellen.deneire@s-plusvzw.be

Voorbereiding, bemiddeling en uitvoering van de reizen door Reisbureau Vandekerckhove bvba,
ondernemingsnummer 0419.811.248, vergunning 540500