Citytrip - Madrid (Spanje)


De Spaanse hoofdstad Madrid is een bruisende stad met een rijke geschiedenis, een indrukwekkende architectuur en schitterende pleinen maar bovenal met een unieke ‘ambiente’ of sfeer. Madrilenen zijn heel open en houden van het goede leven, van lekker eten en drinken en van geanimeerde gesprekken met oude en nieuwe vrienden. De stad heeft haar authentieke karakter weten te behouden en als bezoeker word je hier dan ook ondergedompeld in het ‘echte’ Spanje.

De citytrip zal doorgaan van maandag 25 november tot vrijdag 29 november.

Madrid staat bekend om haar imposante pleinen. De stad heeft een rijke geschiedenis en dat merk je aan haar indrukwekkende architectuur. Daarnaast is Madrid ook een verrassend groene hoofdstad! Kom tot rust na een dagje shoppen in een van de vele parken. Want ook om te winkelen ben je in Madrid aan het juiste adres. Grote ketens, designermerken, vintage mode of traditionele ambachtelijke winkels, Madrid heeft het allemaal.

Werelderfgoedstad Toledo bevindt zich op zo’n zeventig kilometer van Madrid. Deze stad aan de Taag was ooit de hoofdstad van het Koninkrijk Castilië en  wordt ook wel de Stad van de drie Culturen genoemd: Joden, Moren en Christenen hebben hier immers lange tijd vredig naast elkaar gewoond. Hierdoor vind je er niet alleen Christelijke kerken, maar ook prachtig bewaarde synagogen en moskeeën, vaak met christelijke invloeden. Toledo is tegenwoordig een moderne universiteitsstad, die de geschiedenis een warm hart toedraagt. 

Hotel

Hotel Madrid Gran Vía by Meliá, is een gevestigde waarde in de Madrileense hotelwereld.  Het hotel bevindt zich in een klassiek gebouw waarvan de originele gevel is bewaard gebleven. Om de hoek van het hotel van het hotel zijn diverse bars, restaurants en winkels te vinden. Toeristische trekpleisters als de Plaza Mayor. Puerta del Sol, het Koninklijk Paleis en de Opera bevinden zich op minder dan een kwartiertje wandelafstand.

Prijs per persoon

Basisprijs: € 717                      EXTRA KORTING 65+: € 695
S-Plus ledenprijs: € 667        EXTRA KORTING 65+: € 645 
Supplement single: € 290


Inbegrepen in de prijs


- Vluchten met SN Brussels Airlines (Light & Relax), vertrek vanuit Zaventem

Heenvlucht op 25 november:

Vertrek 09:30 (BRU) > Aankomst 11:50 (MAD)
Vluchtnummer SN 3721

Terugvlucht op 29 november:

Vertrek: 12:40 (MAD) > Aankomst 15:00 (BRU) 
Vluchtnummer SN 3722 
 

- Verblijf in Hotel Gran Vía by Melia in half penison
- 48u ticket hop-on-hop-off
- Flamenco avond 
- Daguitstap naar Toledo (met gids)
- Reis-en annulatieverzekering

Inlichtingen
eliane.couge@socmut.be // 02 515 17 97

Inschrijvingen
info@s-plusvzw.be // 02 515 02 06