Alcudia- Mallorca


Aan de noordoostkust van Mallorca ligt de baai van Alcudia. Een prachtige stad met heerlijke stranden met ondiep kristalhelder water, een typisch ansichtkaart dorp en strand. Alcudia ziet er op het eerste blik zeer compact uit. De smalle straatjes met veel schaduw en ook bijzonder de mooie oude huizen en het prachtige stadhuis. Deze badplaats staat tevens bekend om het kilometerslange witte zandstrand dat geleidelijk afloopt in zee. De perfecte vakantiebestemming dus!

Hotel Bahia de Alcudia

Hotel Bahia de Alcudia is een fijn adres voor een heerlijke vakantie in de leuke plaats Alcudia. Het heeft alles wat je maar nodig hebt en het strand is vlakbij. In het hotel blijven kan ook: op een ligbedje bij het zwembad kom je vast goed tot rust. Verder is er een spa voor de nodige ontspanning en lekker eten doe je in het modern ingerichte restaurant. In de bar kun je gezellig proosten met je favoriete drankje. Vergeet ook niet af en toe de deur uit te gaan om het prachtige eiland te ontdekken.

Alcudia

Alcudia ligt aan de noordkust van Mallorca en is een verrassende badplaats met een tien kilometer lang, langzaam aflopend zandstrand. Aan de boulevard liggen veel gezellige restaurants en in de straten achter de boulevard vind je leuke winkels en gezellige barretjes. Alcudia heeft ook een oorspronkelijke kern die een klein stukje landinwaarts ligt. In deze ‘ommuurde stad’ hangt een typisch Spaanse sfeer en kun je slenteren door smalle winkelstraatjes en lekker eten op mooie pleintjes. In de directe omgeving van Alcudia liggen drie meertjes en het natuurreservaat Albufera. Langs de kustweg vind je een bijzonder fietspad en diverse winkeltjes, restaurants en cafeetjes. Achter de jacht- en vissershaven vind je enkele autovrije winkelstraatjes. Voor meer winkelgenot kan je ook terecht in de wijk Esperanza.

Praktische informatie
Datum: dinsdag 17 mei tot en met dinsdag 24 mei 2022

Vluchturen
Heenvlucht: vertrek in Brussel om 6 u., aankomst in Palma om 8.15 u. (vluchtnummer SN3765)
Terugvlucht: vertrek in Palma om 9.05 u., aankomst in Brussel om 11.25 u. (vluchtnummer SN3766)

Hotel: Hotel Bahía de Alcudia**** (All-in)
Basisprijs: € 810
Ledenprijs: € 760
Single supplement: € 105
Inschrijven via John De Ridder: 
T 02 515 02 06
E john.deridder@s-plusvzw.be