Theater: Winterrevue - Extra Large (meerdere data)

Geen winter in Antwerpen zonder een WINTERREVUE!
Traditiegetrouw creëert regisseert Stany Crets deze winter een wervelende show in Theater Elckerlyc, en dat voor maar liefst de vijfde keer. De ultieme feesteditie! Dit seizoen zal alles dan ook nog groter én nog spectaculairder zijn: meer muzikanten, meer voorstellingen, meer glitter, meer glamour, meer humor, meer pluimen, … Kortom, deze editie wordt EXTRA LARGE! De vorige editie lokte maar liefst 10.000 enthousiaste bezoekers.

De verwachtingen voor dit jaar zijn dus hoog gespannen! 

Niet enkel bedrijven, maar ook families en vriendengroepen zien deze show als hét ideale avondje uit, en daar doen wij als producent graag het nodige voor. We halen dan ook alles uit de kast om er een unieke belevenis van te maken. Ons publiek wordt ter ere van de feestdagen rijkelijk getrakteerd op een grote portie “feel good” in deze doorwinterde traditie vol glitter en glamour. De energie zal van het podium spatten, en ons publiek rechtstreeks aansteken met de vrolijke stemming die de eindejaar periode alleen maar feestelijker maakt.

Met Dirk Van Vooren, Britt Van Der Borght, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke, Helle Vanderheyden en special guest Luc Caals 

Regie: Stany Crets

Praktische info
Het stuk speelt van 13 tot 31 december 2019 in Theater Elckerlyc Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen
Als S-Pluslid krijg je een korting van 10 % op je tickets. (niet geldig op VIP-tickets)
Code te vermelden bij reservatie tickets: S-PLUS1920
Je kan ook telefonisch tickets reserveren via 070 691 002 (€ 0,30/min.)
Tickets en info