Theater: Chez nonkel Jef (meerdere data)

 

Vanaf 20 september 2019 schittert Ivo Pauwels voor de derde en laatste keer op de planken in een theatervoorstelling over Nonkel Jef, Vlaanderens bekendste keuterboer uit de Kempen. Hij zal drie weekends te zien zijn. Er volgt opnieuw een theatertour door Vlaanderen. Er zijn al kaartjes beschikbaar voor de gegadigden. 
 
Wie herinnert zich nog de succesvolle Vlaamse sitcom "Nonkel Jef" die in de tweede helft van de jaren '90 op ons televisiescherm te zien was? De komische reeks over een boer op pensioen, "Nonkel Jef", was een ware publiekslieveling en er werden ruim 175 afleveringen van gemaakt. Van Vlaamse cult gesproken... In 2016 kreeg "Nonkel Jef" een bijzonder succesvol tweede leven in Theater Elckerlyc en vervolgens op tour door heel Vlaanderen. Na "Nonkel Jef zit in de patatten" , kwam er "Nonkel Jef & de verloren zoon", ook deze was een schot in de roos met een grote tour door Vlaanderen.

Praktische info
Het stuk speelt van 20 september tot 6 oktober in Theater Elckerlyc Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen. De korting is ook geldig op de tourvoorstellingen vanaf 26 oktober tot 8 december (tickets boeken via ticketbalie).
Als S-Pluslid krijg je een korting van 10 % op je tickets. (niet geldig op VIP-tickets)
Code te vermelden bij reservatie tickets: S-PLUS1819
Je kan ook telefonisch tickets reserveren via 070 691 002 (€ 0,30/min.)
Tickets en info