Ga met korting naar Walibi en Aqualibi!

Of je nu op zoek bent naar spanning en sensatie of gewoon wilt ontspannen met het gezin, Walibi en zijn 40-tal attracties bieden een spannend avontuur dat jong en oud zal aanspreken. Of het nu een uitstap met vrienden op zoek naar adrenaline is of om je jongste kinderen te verbazen: het iconische themapark staat garant voor een uitzonderlijke ervaring en herinneringen die gegarandeerd een leven lang meegaan. 

Wist je trouwens dat er heel wat nieuwe attracties en belevenissen aan het park werden toegevoegd? Proef in Karma World bijvoorbeeld van het verre Indië en daag iedereen uit voor een wedstrijdje 'om-ter-meest-popcorns-knallen' in Popcorn Revenge! Of laat je meeslepen door het tropische ritme van Exotic World waar je oog in oog zal staan met Kondaa: de hoogste, snelste en meest angstaanjagende megacoaster in de Benelux. Kom het allemaal zelf beleven en uittesten in Walibi!

Toch eerder op zoek naar waterpret?
Het hele jaar door kan je in Aqualibi terecht voor sensationele ervaringen op de spannendste glijbanen (waarvan 4 nieuwe!). Het hele waterparadijs baadt in de exotische sfeer van de Caraïben - met bijhorende tropische temperaturen (29°C)!  En de allerkleinsten? Die kunnen mee, want Kiddie Bay is een verbluffende zone van wel 700 m2 volledig op maat van kindjes die nog niet kunnen zwemmen. Klaar voor spetterende waterpret?

Korting voor S-Plusleden
Koop je tickets met korting met de kortingscode SPLUS op www.tickets-for-parks.be/nl. Je krijgt korting bij tickets voor Walibi, Bellewaerde Park, Aqualibi en Bellewaerde Aquapark! Ga voor meer informatie naar Walibi.be of Aqualibi.be.