Ervaar de winter in Walibi + Aqualibi

Hartverwarmende sensaties in Walibi

Laat je deze winter verrassen door een heerlijk warme en gezellige sfeer tijdens Walibi’s allereerste winteropening*: Walibi Winter! Vanaf 16 december trekt Walibi zijn prachtige winterjas aan voor een uitnodigend en hartverwarmend winterevenement boordevol familievriendelijke activiteiten. 

Je ogen zullen fonkelen van de wonderlijke decoraties, die geïnspireerd zijn door kersttradities, kuier lekker rond door de kerstlichtjes en laat je charmeren door de verleidelijke aroma’s van vers bereide lekkernijen. Draai de mooiste pirouettes op de glanzende schaatsbaan of duik diep in het hart van een feeëriek bos, waar je bewondering voor dit winters paradijs zal groeien bij elke stap. Ontdek dit betoverende evenement, dat iedereen versteld zal laten, tijdens de feestdagen in Walibi Belgium!

* sommige attracties, zoals de waterattracties, kunnen tijdens deze periode ontoegankelijk zijn vanwege de weersomstandigheden

Korting met S-Plus
Als S-Pluslid krijg je een leuke korting met de kortingscode SPLUS op www.tickets-for-parks.be/nl:

Van 16/12/23 tot 30/12/23 betaal je € 31 in plaats van € 40
Van 02/01/24 tot 07/01/24 betaal je € 34 in plaats van € 40

Geef je kortingscode in en volg de instructies op het scherm. Betaling online met Visa, Mastercard of Bancontact. Ga voor meer informatie naar Walibi.be. Gratis voor kinderen <1m. Deze tickets zijn geldig een dag naar keuze gedurende deze periode (volgens openingsuren van het park). Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere promoties. Je kan meteen een datum van bezoek aanduiden bij het aankopen van je ticket. Deze datum kan nadien niet meer gewijzigd worden. 

Tropische temperaturen tijdens de winter in Aqualibi!

Op zoek naar ongebreidelde waterpret om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen? Het hele jaar door kan je in Aqualibi terecht voor senationele ervaringen op wel 6 spannende glijbanen. Het hele waterparadijs baadt in de exotische sfeer van de Caraïben - met bijhorende tropische temperaturen (29°C)!  En de allerkleinsten? Die kunnen mee, want Kiddie Bay is een verbluffende zone van wel 700 m2 volledig op maat van kindjes die nog niet kunnen zwemmen. Klaar voor spetterende waterpret?

Aqualibi

Korting met S-Plus
Als S-Pluslid betaal je € 18,5 (>1m20) of € 9,50 (1m-1m20) in plaats van € 25 voor je ticket met de kortingscode SPLUS op www.tickets-for-parks.be/nl. Gratis toegang voor kinderen <1m. Geef je kortingscode in en volg de instructies op het scherm. Betaling online met Visa, Mastercard of Bancontact. Ga voor meer informatie naar Aqualibi.be.

Deze tickets zijn geldig een dag naar keuze (volgens openingsuren van het park). Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere promoties. Je kan meteen een datum van bezoek aanduiden bij het aankopen van je ticket. Deze datum kan nadien niet meer gewijzigd worden.