Doe jij mee aan First Dates?

door S-Plus

Op liefde staat geen leeftijd toch? Misschien keek ook jij, net als zovele enthousiaste Vlamingen, elke maandag en donderdag naar 'First Dates' op één en kon je een glimlach, verbazing of plaatsvervangende zenuwen ook niet onderdrukken wanneer de daters elkaar ontmoetten.

Nog nooit waren er zoveel singles in Vlaanderen. Velen van hen geloven nog altijd in de liefde en hopen die ooit te vinden.  'First dates' helpt hen in hun zoektocht naar de ware en nodigt hen uit voor een romantisch etentje met een zorgvuldig gekozen tafelgenoot.  

Kijkers mogen meegenieten van de verhalen van echte mensen die samen hun eerste avond samen beleven. Van de zenuwen bij het aperitief over de lachjes en grapjes bij het hoofdgerecht tot hopelijk de vonk bij het nagerecht: 'First dates' laat iedereen proeven van de emoties op een eerste afspraakje. Elke aflevering toont verschillende dates in een diverse en interessante mix van leeftijden, achtergronden en karakters. 'First dates' maakt geen onderscheid, er is plaats voor iedereen in ons restaurant. 

De tortelduifjes in spe laten voor en na de date in hun hart kijken: wat zoeken ze in de liefde en sloeg de vonk over? Na hun 'First date' beslissen onze vrijgezellen of ze elkaar nog opnieuw willen ontmoeten. Komt er een tweede date of niet?

Schijf je in!

Met aandacht en respect voor ieders verhaal en wensen, stelt het 'First Dates -team' alles in het werk om alle deelnemers een fijne avond te bezorgen. In de mix van singles en dates mogen 60-plussers zeker niet ontbreken. Misschien word jij warm van ons programma, maar heb je net dat extra duwtje in de rug nodig om jezelf in te schrijven? Misschien droom je er stiekem van om van een leuke date te kunnen genieten, zonder er zelf moeite voor te moeten doen?

Zo kwamen in het eerste seizoen Nikki en Pierre-Paul op date in ons restaurant en hadden ze meteen een leuke klik. Bekijk via de link hun gezellige date.

Heb je nog vragen omtrent het programma of de inschrijving, contacteer dan vrijblijvend An-Sofie Boutsen per mail of telefoon. Dit kan op ansofie.boutsen @warnerbros.com of 0487 43 33 44.

Ben jij single en heb je interesse om deel te nemen aan First dates? Schrijf je dan nu in! 

Folder