De Vedet van S-Plus gaat naar Johan Verminnen

Uit
door S-Plus

Markeer alvast 17, 18 en 19 januari in je kalender, want dan vindt ons jaarlijks nieuwjaarsconcert in het Kursaal te Oostende weer plaats. De Vedet van S-Plus gaat deze keer naar niemand minder dan Johan Verminnen. De rest van het programma belooft zoals steeds een fantastische show te worden. Een dag om niet te missen! 

‘As ge Brussel wilt zeen leive moede nie vuil geld oeitgeive, 
dô es ne côtei wô da g'a nie moe geneire, goit da nen ôvend passeire, in de rue des Bouchers' 

De zanger en liedjesmaker uit Brussel is éen van de boegbeelden van het Nederlandstalig chanson in Vlaanderen en Nederland. Hij staat al meer dan 50 jaar op het podium en zijn liedjes zijn verrijkt met alle mogelijke invloeden, van jazz tot latino. We kennen hem van de gevoelige liedjes als ‘Laat me nu toch niet alleen’ en ‘Paulien’, maar ook van meezingers als ‘In de Rue des Bouchers’, ‘Ieder met zijn vlag’ en ‘’k voel me goed’.  

Ook de rest van de show belooft weer fantastisch te zijn. Op het muzikaal programma staan Yannick Bovy, met zijn prachtige croonerstem, New Timeless, die onvergetelijke Motown brengt en niemand minder dan Sandra Kim, die bewezen heeft wel meer te zijn dan dat kleine meisje dat ooit het songfestival won met het lied ‘J’aime la vie’. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het Lou Roman Orchestra, ons komisch duo Dirk Van Vooren en Patrick Onzia zorgen weer voor de nodige dosis humor en de showcasedansers maken het plaatje compleet. Het nieuwe jaar van S-Plus wordt daarmee naar goede traditie feestelijk op gang getrokken!  

Kaarten kunnen besteld worden vanaf maandag 17 oktober om 9 uur. Contacteer jouw regionale afdeling voor meer informatie: 

  • Voor 17 januari bij Oost-Vlaanderen, T 09 333 57 76 
  • Voor 17 januari bij Limburg, T 011 27 83 00 
  • Voor 18 januari bij West-Vlaanderen, regio Brugge T 050 44 79 51, regio Kortrijk T 056 52 77 47 
  • Voor 19 januari bij Antwerpen, T 03 285 43 36 
  • Voor 19 januari bij Vlaams-Brabant en Brussel, T 02 546 15 92 

Prijzen tickets: 

  • Parterre: € 40 (€ 25 voor S-Plus leden) 
  • Parterre zijbalkon: € 37 (€ 22 voor S-Plus leden) 
  • Balkon: € 35 (€ 20 voor S-Plus leden) 

Blik via deze link met ons mee terug op vorige Nieuwjaarsconcerten of lees hier meer over ons Lenteconcert in 2022

Het nieuwjaarsconcert wordt gesponsord door P&V Verzekeringen
Foto Johan Verminnen © Ann De Wulf

Extra bijlage