De 'vanuit ons kot'-krant

door S-Plus

De gedwongen isolatie door corona is zwaar voor iedereen. Maar zoals zovelen maakt u zich misschien extra zorgen om uw geïsoleerde ouder of grootouder. Ja, er zijn smartphones en tablets, we facetimen en whatsappen massaal. Maar niet alle ouderen hebben dat in de vingers.

Wat als er bij jouw (groot)ouder wekelijks een krant met familie- of buurtnieuws in de bus viel? De Koning Boudewijnstichting, de Vlaamse Ouderenraad en de Vlaamse minister van Welzijn Wouter Beke slaan de handen in elkaar, samen met enkele bestaande publicatiebureaus, om dat mogelijk te maken. Want elk contact doet deugd.

Hoe werkt het?

Je uploadt foto’s en teksten via de app of de website. Het publicatiebureau van jouw keuze drukt het krantje wekelijks af en bezorgt het bij de oudere thuis. Een leuke opkikker voor de ouder of grootouder die zo niets hoeft te missen van het leven van kinderen, kleinkinderen en vrienden.

Hoe begint u eraan?

Wil je als hoofdredacteur van jouw eigen familiekrantje aan de slag? De Koning Boudewijnstichting bezorgt je een code die je 2 maanden lang gratis toegang geeft tot de app of website naar keuze. Het bureau zelf neemt het drukwerk en de bezorging op zich. Na 2 maanden wordt het abonnement automatisch stopgezet.


De registratie voor dit initiatief start op 02/04/2020 en wordt afgesloten op 31/04/2020

Meer informatie nodig? Bel +32-2-549 61 62
 

Vul hier de link in en ontvang een code waarmee u aan de slag kan.