Beleef Kerst in Bellewaerde Park + Aquapark

Beleef kerst in Bellewaerde Park

DA'S NIE NORMAAL VERWONDEREN! Tijd voor iets nieuws deze kerst! We maken van de mooiste tijd van het jaar de meest ... verwonderlijke tijd van het jaar. Want voor de allereerste keer is Bellewaerde Park open tijdens de kerstperiode. Hoe geweldig is dat?

Winter Bellewaerde

Breng een bezoek aan Bellewaerde kerst met de hele familie en beleef buitengewone avonturen! Want vanaf 9 december geniet je van onvergetelijke familiemomenten in de attracties, te midden van een sfeervol kerstparadijs.

Ben je op stap met de kleintjes, of ben je zelf meer een fan van gezellige kerstpret? Maak dan een knusse wandeling tussen de kerstbomen en de sneeuwpoppen, of geniet van indoorattracties in de feestelijke kersttent! Neem een ritje op de Hampi, de Psssht Station of laat je betoveren door de geweldige Wakala en de Huracan.

Wie tussen alle betoverende avonturen door trek heeft in iets lekkers, kan zich opwarmen met een kopje warme chocolademelk of genieten van een heerlijke kerstmaaltijd in het restaurant The King's Table! Mmmmm!

Korting met S-Plus
Als S-Pluslid betaal je € 34 in plaats van € 38 voor je ticket met de kortingscode SPLUS op www.tickets-for-parks.be/nl. Geef je kortingscode in en volg de instructies op het scherm. Betaling online met Visa, Mastercard of Bancontact. Ga voor meer informatie naar Bellewaerde.be.

Deze actie is geldig van 09/12/23 t.e.m. 07/01/2024. Gratis voor kinderen <1m. Deze tickets zijn geldig een dag naar keuze gedurende de winteropening (volgens openingsuren van het park). Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere promoties. Je kan meteen een datum van bezoek aanduiden bij het aankopen van je ticket. Deze datum kan nadien niet meer gewijzigd worden. 

Extra actie: koop 2 tickets en ontvang 1 ticket gratis! Geldig voor een bezoek tussen 9/12/2023 en 30/12/2023 (uitgezonderd op 24/12/2023).

Bellewaerde Aquapark, het zwemparadijs voor elke waterrat!

Bellewaerde Aquapark, da’s ook nie normaal! Meer zelfs, het is een nie normaal goeie plek om eens niet normaal te doen. Om met water te spatten en sproeiers te spuiten, zonder dat er een badkuip overloopt! In Bellewaerde Aquapark glijd je van spectaculaire waterglijbanen, klauter je op spetterende klimmuren en speel je in coole schepen en forten. Kortom: het paradijs voor elke waterrat! Breng na je avonturen een bezoekje aan de wellnessruimte met jacuzzi en sauna, en kom helemaal tot rust in een tropische, groene oase. Oh ja, in Bellewaerde Aquapark kan je het hele jaar door genieten van een zalige 34 graden! Dus haal snel je zwemgerief uit de kast, en ga voor nie normaal veel waterpret!

Bellewaerde aquapark

Korting met S-Plus
Als S-Pluslid betaal je € 17,5 in plaats van € 23 voor je ticket met de kortingscode SPLUS op www.tickets-for-parks.be/nl. Geef je kortingscode in en volg de instructies op het scherm. Betaling online met Visa, Mastercard of Bancontact. Ga voor meer informatie naar Bellewaerde.be/aquapark.

Deze tickets zijn geldig een dag naar keuze (volgens openingsuren van het park). Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere promoties. Je kan meteen een datum van bezoek aanduiden bij het aankopen van je ticket. Deze datum kan nadien niet meer gewijzigd worden.