Aspe - Moord in de studio

Net voor de opnames van een populaire tv-show, waarin de inmiddels gepensioneerde hoofdinspecteur Van In centrale gast is, wordt de regisseur van het programma dood aangetroffen. Al snel blijkt dat de man werd vergiftigd. De jonge inspecteur De Swaef heeft de leiding van het onderzoek en ontdekt al gauw dat er meer mensen in de studio rondlopen die belang hebben bij de dood van de regisseur. 

Lukt het De Swaef deze ingewikkelde puzzel op te lossen en slaagt Van In erin zich niet met de moordzaak te bemoeien? Samen met het publiek, dat getuige was van de moord, wordt alles op alles gezet om de moordenaar te ontmaskeren. 

En of men daarin slaagt hangt zomaar van uw oplettendheid af in ‘Aspe - Moord in de studio’.

TERUGKEER VAN EEN ICOON
Topacteur Herbert Flack kruipt opnieuw in de rol van het iconische personage Pieter Van In in ‘Aspe - Moord in de studio’. 

NIEUWE LOCATIE
Om het interactieve concept kracht bij te zetten zal ‘Aspe - Moord in de studio’ zich afspelen in een echte tv studio bij Play Zuid in Antwerpen. Het perfecte decor om cast en publiek zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen en iedereen ten volle te laten genieten van de full theater-experience. 

Aspe

Praktische info
‘Aspe - Moord in de studio’ gaat door van 17 mei tot en met 16 juni 2024 in Play Zuid in Antwerpen. Als lid van S-Plus krijg je 10 % korting op je ticketprijs (niet geldig op VIP-tickets), met vermelding van de kortingscode S-PLUS2324. Tickets zijn verkrijgbaar via www.backstage-producties.be of 070 691 002 (€ 0,30/min.).