WEBINAR: Het leven zoals het is: op pensioen! door Luc Van de ven


Je gaat op pensioen, een mijlpaal in je leven. Een nieuwe fase breekt aan. Tijd om nieuwe doelen te stellen en de balans op te maken. Misschien zit je boordevol plannen voor nieuwe hobby’s, reizen, verbouwingen...? Er komt meer tijd vrij met je partner, wat betekent dit voor je relatie? Misschien steekt een ouderdomskwaaltje de kop op, waardoor je minder kan doen dan je zou willen? Je zorgt graag voor je (klein-)kinderen, je partner, je ouders, je buren... maar zorg je ook voor jezelf?

Veel mensen maken gelijkaardige situaties mee in deze nieuwe levensfase, maar hoe je ermee omgaat kan een groot verschil betekenen.

Aan de hand van boeiende anekdotes uit het leven gegrepen vertelt Luc van de Ven met een humoristische kwinkslag wat veel mensen in deze levensfase ervaren. Zeer herkenbare verhalen die je een mooie blik gunnen op het leven zoals het is … op pensioen.

Spreker: Luc Van de Ven is klinisch ouderenpsycholoog met ruime ervaring. Hij publiceerde in verschillende tijdschriften, is spreker op diverse congressen en studiedagen en geeft les in opleidingen voor professionele hulpverleners. Hij is auteur van enkele boeken over de uitdagingen bij het ouder worden.

Praktische info webinar:
Woensdag 2 december 2020 om 14u.
Deze sessie kan je rustig van thuis uit volgen vanop pc, tablet of smartphone.

Prijs: gratis
De link om de sessie online te volgen ontvang je pas enkele dagen vóór de sessie

Inschrijven:

Vul hier het inschrijvingsformulier in, onze samenwerkende partner stuurt je nadien een link ter bevestiging.
Inschrijven kan tot alle plaatsen bezet zijn of tot ten laatste 30/11/2020.

 

Organisatie: S-Plus, De voorzorg Limburg, De VoorZorg Antwerpen, Bond Moyson Oost-Vlaanderen en Bond Moyson West-Vlaanderen​.