Vrij(gezellig) MAS 100x Congo in Antwerpen - Geannuleerd !


Precies honderd jaar geleden werd de stad Antwerpen, in volle koloniale tijd, eigenaar van een Congolese collectie. '100 x Congo' zet honderd blikvangers in de kijker. Welke verhalen schuilen er achter de objecten? Hoe zijn ze hier beland? Wat was hun betekenis voor Congolese volken. En waar ligt de toekomst van de collectie? Voor deze tentoonstelling werkt het museum samen met Belgische en Congolese kunstenaars en onderzoekers. We gaan in dialoog met Antwerpenaren van Belgische en Afrikaanse afkomst.
Na de rondleiding met gids, kan je kiezen of je het MAS nog verder verkent of dat je liever natafelt met een drankje.

60-plusser, single en zin om andere levenslustige plussers te ontmoeten? Neem dan deel aan een van de activiteiten van Vrij(gezellig). Wij zorgen voor het warme onthaal en de gespreksstof. Jij brengt gewoon jezelf mee. Een leuke dag, een goede babbel en aangename mensen met gemeenschappelijke interesses. Meer moet dat niet zijn. Jij komt toch ook?

Zaterdag 6 februari 2021
Basisprijs: 24 euro
Prijs lid S-Plus: 19 euro
Inbegrepen: inkom en gids
 

Meer informatie

T 03 285 43 36
E antwerpen@s-plusvzw.be

De VoorZorg betaalt zijn leden tot 30% van de deelnameprijs terug. Met een maximum van 200 euro per deelnemer per activiteit. Met uitzondering van supplementen.