Vrij(gezellig) in De Roma - Van alle tijden - Borgerhout - GEANNULEERD !


Al meer dan 40 jaar staat Della Bosiers op de planken. Deze 'grande dame' van het (Vlaamse) luisterlied was lang zowat de enige vrouwelijke singer-songwriter in Vlaanderen. De veelzijdige en talentrijke chansonnière werd ontdekt door Ramses Shaffy, waardoor zij eerst in Nederland bekend werd. Haar teksten getuigen van de schoonheid van onze taal. Al 40 jaar begeleidt haar trouwe metgezel Ben van der Linden haar op piano.
Samen met Clara Cleymans en Riet Muylaert brengt Della een muzikaal overzicht van haar rijke carrière. Een stijlvol programma met eigen Nederlandstalige luisterliedjes en enkele prachtige Franse chansons. Na het optreden gaan we gezellig eten in restaurant Amor naast De Roma.
Vrij(gezellig), want samen is het leuker.
60-plusser, single en zin om andere levenslustige plussers te ontmoeten? Neem dan deel aan een van de activiteiten van Vrij(gezellig). Wij zorgen voor het warme onthaal en de gespreksstof. Jij brengt gewoon jezelf mee. Een leuke dag, een goede babbel en aangename mensen met gemeenschappelijke interesses.
Meer moet dat niet zijn. Jij komt toch ook?

Zondag 19 september 2021
Basisprijs: 21 euro
Prijs lid S-Plus: 21 euro
Inbegrepen: inkom en begeleiding
 

Meer informatie

T 03 285 43 36
E antwerpen@s-plusvzw.be

De VoorZorg betaalt zijn leden tot 30% van de deelnameprijs terug. Met een maximum van 200 euro per deelnemer per activiteit. Met uitzondering van supplementen.