Verrassend Antwerpen


De grootstad bezoeken we na een heerlijk ontbijt. Antwerpen is kunst met Rubens, Van Dyck … maar ook duizend jaar architectuur met kerken en musea, vijf eeuwen muziek en kunstambachten en nog veel meer. Antwerpen, wereldcentrum van diamanten en de tweede grootste haven van Europa. Deze wereldstad bezoeken we op alle gebieden. We doen dat met een mooie begeleide stadswandeling in de historische binnenstad. We passeren leuke steegjes, pleinen, monumenten, de Meir, het stadhuis en de grootste gotische kathedraal der Nederlanden. Indien mogelijk rijden we ook door de stad met een citybus.

Ook houden we halt bij de haven. We maken een rondrit in de haven, langs de Schelde, dokken, terminals, koelinstallaties, drijvende droogdokken, bruggen, sluizen tot de grens met Nederland. Ook hebben we aandacht voor de moderne industrie. 

Natuurlijk gaan we ook genieten en het productieproces volgen van de vijf generaties oud gedistilleerd likeur van François Xavier de Beuckelaer, de beroemde ‘Elixir d’Anvers’ met
degustatie van 3 soorten.

Na dit alles sluiten we af met een lekker avondmaal en wat tijd om na te praten over deze mooie unieke wereldstad en zijn bezienswaardigheden.


vrijdag 30 augustus 2022 regio Kortrijk

Prijs
Prijs per persoon: € 91,50
S-Plus ledenprijs: € 79,50

Inbegrepen
busvervoer, ontbijt, middagmaal, avondmaal, alle bezoeken en degustatie, verzekering en begeleiding door Noël Jonckheere.

Opstapplaatsen bus
Ieper – Menen – Kortrijk 

Inschrijven
bij S-Plus regio Kortrijk T. 056 23 03 92, vanaf woensdag 12 januari om 8 u