Toscane, Italië

Buitenlandse vakantie Senioren S-Plus West-Vlaanderen

  • van
  • t.e.m.

Toscane, Italië

Toscane bevindt zich in het noorden van de regio Midden-Italië en vormt één van de mooiste gebieden van dit land, met een gematigd klimaat en mooie zomers. Het is een streek waar we de oorsprong van de renaissance kunnen terugvinden, zoals van Leonardo da Vinci en veel andere.

We bemerken er glooiende heuvels, wijngaarden, olijfgaarden, cipressen en een schilderachtig landschap. De regio beschikt ook over een schilderachtige kustlijn langs de Tyrreense Zee, met populaire kustplaatsen als Viareggio en Livorno. De bekendste wijnen luisteren naar de namen als Chianti, Brunello di Montalcino en Super Tuscan.

De hoofdstad van Toscane, Florence (Firenze), is een culturele schat. De stad herbergt talloze musea, kunstgalerijen en architectonische wonderen. De Dom van Florence (Duomo), de Galleria degli Uffizi en het historische stadscentrum zijn belangrijke bezienswaardigheden die op ons programma staan.

We overnachten in de buurt van Siena om van daaruit de streek te bezoeken met, naast zijn prachtige natuur, ook deze unieke kunststeden: Firenze, Pisa, Luca, Siena.

Prachtige kleine dorpjes zoals San Gimignano, Volterra, Montepulciano zullen ons evengoed bekoren met hun goed bewaarde historische centra, smalle kronkelende straatjes en historische architectuur.

Ons verblijfshotel Hotel Garden in Siena, hotel eerste en laatste nacht is Gran Milan in Saronno.

PRAKTISCHE INFO

 Periode
Zondag 16 tem zondag 23 juni 2024

 Prijs
Basisprijs: €1244
S-Plus ledenprijs: €1194
Singletoeslag: €500
Supplement annulatieverzekering: indien u dit wenst: 80   
 
Inbegrepen
: 8 daagse autocarreis, Nederlandstalige reisbegeleider,
halfpension vanaf het eerste avondmaal tem het laatste ontbijt
Niet-inbegrepen:middagmalen, dranken, toegangen, verzekering

Info en inschrijvingen
T 050 44 79 51 vanaf dinsdag 16 januari om 8u30