Seniorenfilms - Kinepolis Kortrijk


Na exact 2 jaar kunnen we jullie eindelijk melden dat S-Plus i.s.m. Kinepolis Kortrijk de seniorenfilms terug kunnen aanbieden … en dit aan een heel interessante S-Plusledenprijs van € 9,50 (korting van 1,45 per film !).

De Seniors at the Movies gaan telkens door de derde donderdag van de maand (tenzij anders vermeld) vanaf april. Let wel de films starten wat vroeger, namelijk om 14u15. Dus verwelkomen we jullie graag om 13u45 om de tickets te komen ophalen aan de ingang van de filmzaal.

Volgende film staan alvast de komende maanden op het programma:

The Duke – Dramatische komedie – donderdag 9 juni 2022 – 14u15

In ‘The Duke’ vertelt Roger Michell het waargebeurde verhaal van een van de gekste kunstroven van de vorige eeuw.

De 60-jarige taxichauffeur Kempton Bunton is verontwaardigd over het feit dat het museum 160.000£ betaalde voor een schilderij van de beroemde Spaanse schilder F. Goya. Hij besluit het portret van de Duke of Wellington te stelen en heeft al een goed doel in gedachten voor het losgeld, dat hij eist.

Een oprechte, heerlijke komedie van het type waarin de Britten al decennia uitblinken en nog waargebeurd ook. Een cinematografisch meesterwerk? Nee, dat hoeft ook niet, want 'The Duke' is een heerlijk warme, schaamteloos ontroerende film. Met Jim Broadbent, die schittert als de anti-autoritaire en sociaal voelende Bunton, en de al even briljante Helen Mirren als zijn knorrige echtgenote, heeft de regisseur de strijd om de kijkersgunst al goeddeels gewonnen.

Regisseur: Roger Michell
Cast: Jim Broadbent, Helen Mirren, Fionn Whitehead

Inschrijvingen en betalingen gebeuren terug via S-Plus ten laatste een week vooraf.
Bij annulatie, gelieve het secretariaat te contacteren 056/230393 (Karien). Bij niet verwittiging kunnen de deelnamegelden helaas niet meer terugbetaald worden.
Wij kijken er alvast naar uit om alle filmliefhebbers terug te ontmoeten in de Kinepolis.

Veel kijkplezier.

Vanwege het S-Plus-team