Schotland VOLZET

Buitenlandse vakantie Senioren S-Plus West-Vlaanderen

  • van
  • t.e.m.

Schotland VOLZET

Een reis die een prettige ontdekkingstocht wordt door golvende landschappen, schitterende natuur, mysterieuze meren, mannen in rokken, een rijk historisch erfgoed, doedelzakmuziek en hun “way of life”!  De reisroute brengt ons langs de muur van Hadrianus of de scheiding van Romeins grondgebied en dit van de Kelten, langs valleien, meren, heuvels en inhammen.

Via Nederland met een bezoek aan Kinderdijk, richting Delft alvorens in te schepen voor een luxueus nachtje op zee, van IJmuiden naar Newcastle upon Tyne (Engeland).

Hoogtepunten zijn ongetwijfeld de bezoeken aan Gretna Green (waar u kan trouwen), de schitterende landschappen van de Southern Uplands en de Trossachs met schapenhoeders naar de meren Loch Lomond en Loch Ness via Fort William met zijn 6 sluizen op een rij (de trap van Neptunus).  Nog meer natuur aan de kust met de Inverewe tuinen, absoluut dé mooiste van Schotland. En wie Schotland zegt, denkt WHISKY, een bezoek met degustatie hoort er dan uiteraard ook bij.

Het wordt een rijk gevarieerde ervaring en kennismaking met het beste van wat Schotland te bieden heeft. De belangrijkste steden die we aandoen en bezoeken zijn Inverness, Glasgow en Edinburgh. En onderweg genieten wij van verschillende kastelen en burchten.

Als “roundtrip” verblijven we in verschillende hotels, meer info op kantoor

PRAKTISCHE INFO

Periode
Maandag 15 tem dinsdag 23 juli 2024

Prijs
Basisprijs: €1825
S-Plus ledenprijs: €1775
Singletoeslag: €550
Supplement annulatieverzekering: indien u dit wenst/ € 115

         Inbegrepen: 9 daagse autocarreis, Nederlandstalige reisbegeleider,
halfpension vanaf het eerste avondmaal tem het laatste ontbijt

Niet-inbegrepen: middagmalen, dranken, toegangen, verzekering

Verplicht reisdocument:
INTERNATIONAAL REISPAS nog 6 maand geldig na terugreis!!

Info en inschrijvingen
T 050 44 79 51 vanaf dinsdag 16 januari om 8u30