S-Plus Festival | Genk


S-Plus Festival: 55+? Nu begint het pas!

S-Plus Limburg, vereniging voor plussers met pit, brengt de schwung weer naar Limburg met het S-Plus Festival op 14 september 2019. Kleppers zoals Bart Kaëll en Lindsay zorgen voor ambiance op en naast de dansvloer in de Limburghal in Genk.

Programma

13 u | deuren open
15 u | schlagerzangeres Lindsay trad in 2008 uit de schaduw van broer Christoff en heeft sindsdien een mooie cv binnen de muziekwereld opgebouwd met 6 succesvolle albums en optredens op de grootste schlagerevenementen. 
17 u | Bart Kaëll is een vaste waarde binnen de schlagerwereld sinds 1990 en betreedt het podium met zijn alom bekende meezingers zoals ‘Zeil je voor het eerst’.
18 u | einde

Maar ook tussendoor, doorlopend van 13 u. tot 18 u, valt er heel wat te beleven. Standen waar je leuke prijzen (zoals een reis!) kan winnen, dansbare plaatjes van dj The Bobmeister, kennismaken met de werking van S-Plus en zelfs een heus bocciaspeelplein. 

Heb je altijd al eens een elektrische fiets willen testen? Of misschien ben je toe aan een nieuwe maar weet je nog niet welke? Goed nieuws! Minerva, hét fietsenmerk, stelt op het S-Plus Festival elektrische fietsen ter beschikking die jij kan uittesten op een parcourtje. Koop je ter plaatse een fiets? Dan kan je rekenen op gratis thuislevering én 3 jaar omniumgarantie aan huis. Of nog beter: kom naar de infostand en maak kans om een elektrische fiets te winnen!

Tickets kosten 15 euro in voorverkoop aan elk loket van De Voorzorg, 18 euro aan de kassa. Ben je lid van een S-Plusafdeling? Dan schrijf je je best in via jouw bestuur.

Praktische info
S-Plus Festival – Nu begint het pas
Zaterdag 14 september 2019
Limburghal, Genk
13 u. – 18 u.
€ 15 VVK - € 18 aan de kassa
Ticketverkoop aan alle loketten van De Voorzorg.
Meer weten? limburg@s-plusvzw.be of 011 27 83 00