Rotterdam, fascinerende metropool van Nederland – Rotterdam


Rotterdam is een duizelingwekkend interessante plek. Al van ver zie je de indrukwekkende skyline die deze architectuurstad een groots aanblik geeft. Ook is het één van ‘s werelds grootste zeehavens. fascinerende metropool van Nederland.
We beginnen met een bijzondere rondvaart. Daarbij zien we de hypermoderne gebouwen, de beroemde Erasmusbrug, schepen, werven en dokken voorbij glijden. Eten doen we op een hoog niveau en dat mag je best ook letterlijk nemen. In de Euromast, met 185 meter de hoogste uitkijktoren van Nederland, genieten we van een uitgebreide lunch en van het unieke uitzicht over de stad. Dat genieten gaat verder tijdens een stadswandeling in het centrum van Rotterdam met o.a. de unieke Markthal en de opmerkelijke Kubuswoningen. Natuurlijk volgt er ook nog vrije tijd om zelf op verkenning te gaan in de meest fascinerende metropool van Nederland.

 

PRAKTISCHE INFO
datum: dinsdag 8 september 2020, regio Kortrijk, donderdag 10 september 2020 regio Brugge
Prijs: Basisprijs: € 94 - S-Plusledenprijs: € 82
Inbegrepen: busvervoer, rondvaart, zeehaven, toegang Euromast, alle bezoeken, gidsen, driegangen maaltijd met drankje. Tom Vandenabeele is je gids.
Opstapplaatsen bus: Ieper – Menen – Kortrijk – Oostende –Brugge
Inschrijvingen: S-Plus vzw regio Kortrijk T. 056 23 03 92, regio Brugge T. 050 44 79 52
vanaf woensdag 15 januari om 8 uur.