Recreatieve stappencompetitie


We zitten zit nu al ruim een jaar in de greep van het corona-virus. Nu de vaccinatie op gang komt, kleine sociale bubbels in de buitenlucht zijn toegestaan en met het vooruitzicht op lenteweer kunnen we de eerste stapjes zetten naar een heropbloei van de samenleving.

Binnen die hoopvolle context organiseren S-Plus, S-Sport//Recreas, en VFG een grootschalige stappencompetitie, die start op 1 april en eindigt op 30 juni 2021.

De voornaamste doelstelling van dit initiatief is het herlanceren van een aantal krachttermen die kenmerkend zijn voor (de besturen van) onze lokale clubs en afdelingen: het verbinden van mensen, het creëren van lokaal-sociaal weefsel, het stimuleren van initiatieven binnen een dynamische omgeving.

En als dat nog niet voldoende zou zijn als motivatie om deel te nemen, hebben we nog enkele leuke competitie-elementen en dito prijzen in ons concept verwerkt.

Stap dus met ons mee naar de overwinning maar geniet bovenal van het wandelen en het samenzijn in veilige omstandigheden.

PRAKTISCHE INFO
Periode
donderdag 1 april tot woensdag 30 juni 2021
Wie kan deelnemen
Dit initiatief richt zich naar de (bestuurs)leden van afdelingen, clubs en hun netwerk. Interesse maar geen lid? Vraag dan zeker naar onze laagdrempelige aansluitingsmogelijkheden.
Hoe kan je deelnemen
Vorm een wandelgezelschap van max. 10 personen en verzin een leuke groepsnaam.
Welke stappen tellen mee
Fair-play dragen we hoog in het vaandel. De focus van dit initiatief ligt op het verbindende aspect van bewegen: het verbinden van bestuursleden en leden onderling. Probeer dus zoveel mogelijk jullie stappen te zetten en te registreren in groepsverband.
Hoe registreren
Stappen registreren doe je via de stappenkaart.

Heb je nog vragen?
Contacteer dan zeker jouw S-Plus secretariaat
T 09 333 57 80
E maggy.philips@s-plusvzw.be

 

Extra bijlage