Oostenrijk Elbigenalp winterreis

Buitenlandse vakantie Senioren S-Plus West-Vlaanderen

  • van
  • t.e.m.

Oostenrijk Elbigenalp winterreis

Het Lechtal is een dal in de Oostenrijkse deelstaat Tirol en omvat het stroomgebied van de rivier Lech tussen Warth (op de grens met de deelstaat Vorarlberg) en Reutte. Met een lengte van 60 km is het een van de langste dalen in Tirol. Het dal vormt bovendien de grens tussen de Allgäuer Alpen en de Lechtaler Alpen. Het gebied is minder toeristisch ontwikkeld dan andere regio's in Tirol, wat het oorspronkelijke karakter van de dorpjes ten goede is gekomen.

Elbigenalp is zowat de hoofdplaats van het beschermde Lechtal. Het dorp bevindt zich op een hoogte van 1.040 meter, telt ca. 850 inwoners en is ca. 33km² groot. De natuur is hier nog ongerept en de lucht is er ongekend zuiver.

We verblijven in Gasthof Stern **** bij de familie Kapeller. Bij deze hoteleigenaars worden we met S-Plus al meer dan 30 jaar extra verwend: mooie vernieuwde kamers met douche, WC, TV, Minisafe en telefoon, groot ontbijtbuffet, lekkere en verzorgde middag- en avondmalen met vriendelijke bediening aan tafel, groot Tirolerbuffet op zaterdag, koffie en taart op zondag.  Franz en zoon Jozef organiseren met hun “Hauskapelle” ook al eens een Tiroler-avond.  Daarnaast is er ook nog de vernieuwde Wellnessruimte met sauna, dampbad, massage, whirlpool, solarium …  Kortom, prijs/kwaliteit ongetwijfelt één van de beste hotels van Tirol.

Praktische info

Periode: van 20 tot 27 januari 2024
Basisprijs: € 837
S-Plusledenprijs: € 787
Singletoeslag: € 105
Info en inschrijvingen
E ellen.deneire@s-plusvzw.be
05044 79 51