Nieuwjaarsconcert - Kursaal Oostende - Antwerpen, Vlaams-Brabant & Brussel


Vorig jaar heb je ons moeten missen, maar dit jaar staan we er weer. Feestelijk. Plezierig. Muzikaal. Met meer goesting dan ooit. Januari zetten we ditmaal in zoals het hoort! Micha Marah krijgt eindelijk De Vedet van S-Plus.

Micha Marah is niet weg te bannen uit ons collectief geheugen door haar ‘Tamboerke’ dat ze voor het eerst bracht in het programma Canzonissima in 1971. Ook nadien kon ze de harten blijven veroveren met haar liedjes, radioprogramma’s en tv optredens. Zingen doet ze nog steeds met evenveel passie. We vieren Micha Marah in het Kursaal Oostende met een gevarieerd programma vol humor met Dirk Van Vooren en Patrick Onzia, maar natuurlijk vooral met muziek! Lou Roman is van de partij met zijn orkest, en hij brengt artiesten mee om U tegen te zeggen. Want naast Gene Thomas zal ook Helmut Lotti dit jaar het podium vullen. Een unieke kans om deze internationaal druk bevraagde BV nog eens in eigen land te bewonderen. Ook het showcase ballet zal het beste van zichzelf geven en maakt de show echt af.

Toegangskaarten

Bestellen kan je binnenkort via het regionaal secretariaat van S-Plus.
Voor de leden van Antwerpen: Tickets zijn, enkel telefonisch, te bestellen vanaf maandag 8 november.

Prijzen
Kaarten zullen te verkrijgen zijn aan 22 euro (parterre) en 17 euro (balkon) voor leden S-Plus en 34 euro (parterre) en 29 euro (balkon) voor niet-leden S-Plus en aan de kassa (indien nog kaarten ter beschikking).

Met de steun van P&V, de Socialistische Mutualiteiten en de Vlaamse Overheid.