Lenteconcert - Kursaal Oostende - Oost-Vlaanderen & Limburg


​​​​​Vorig jaar heb je ons moeten missen, in januari lukte het nog niet, maar in april staan we er weer! Feestelijk. Plezierig. Muzikaal. Micha Marah krijgt eindelijk De Vedet van S-Plus.

Micha Marah is niet weg te bannen uit ons collectief geheugen door haar ‘Tamboerke’ dat ze voor het eerst bracht in het programma Canzonissima in 1971. Ook nadien kon ze de harten blijven veroveren met haar liedjes, radioprogramma’s en tv optredens. Zingen doet ze nog steeds met evenveel passie. We vieren Micha Marah in het Kursaal Oostende met een gevarieerd programma vol humor met Dirk Van Vooren en Patrick Onzia, maar natuurlijk vooral met muziek! Lou Roman is van de partij met zijn orkest, en hij brengt artiesten mee om U tegen te zeggen. Want naast Gene Thomas zal ook Helmut Lotti dit jaar het podium vullen. Een unieke kans om deze internationaal druk bevraagde BV nog eens in eigen land te bewonderen. Ook het showcase ballet zal het beste van zichzelf geven en maakt de show echt af.

Toegangskaarten

Bestel nu je tickets via het regionaal secretariaat van S-Plus.

Praktische informatie
Kaarten zullen te verkrijgen zijn aan 22 euro (parterre) en 17 euro (balkon) voor leden S-Plus en 34 euro (parterre) en 29 euro (balkon) voor niet-leden S-Plus en aan de kassa (indien nog kaarten ter beschikking).

Met de steun van P&V, de Socialistische Mutualiteiten en de Vlaamse Overheid.

Opgelet: bij code rood en oranje van de coronabarometer is het dragen van een mondmasker verplicht, en zal je een Covid Safe Ticket moeten voorleggen samen een identificatiebewijs.